Hasznaltauto.hu mit jelent ez?
Figyelt kérdés
Azt írja, hogy:
Vételár : 170.000 Ft
(Magyarországi forgalomba helyezés esetén 370.000 Ft)
Ez mit jelent? Az eladónak számít, hogy én hol fogom használni?
Köszönöm!
2016. aug. 18. 10:42
1/7 anonim válasza:
Gondolom akkor 370 ezer, ha ő fizetni neked a forgalomba hozást.
2/7 anonim válasza:
Külföldi papíros az autó. Ha intézed te a honosítását akkor 170000 forint, ha az eladóra bízod, akkor meg annyi.
3/7 anonim válasza:
Nincs magyar forgalmija. Mire forgalomba helyezed ennyibe fog kerülni. (370) Mindegy, hogy te intézed vagy az eladó.
4/7 anonim válasza:
ha ő honosítja sem 170.000 :D csak akkor az eladónak kell 170 et adni és neki kell futkározni ide-oda vele és ekkor kijön a 370.000. Tudom én,hogy tudtad csak nem volt teljesen egyértelmű :P
5/7 anonim válasza:
Külföldi papírokkal odaadja 170.000 ért, te meg elviszed egy traileren.
Vagy 370.000ért megkapod névreíratva, papírozva stb. Beülsz és elhajtasz, remélve, hogy egy ennyiért dobált autó kibírja hazaáig
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
Utolsó: "remélve, hogy ennyiért dobált autó kibírja hazáig"
Miért? Nagyon alacsony ár? Egyébként Nissan Primera 1998.
Szerintem azért egy autó bírja még 20 év után is.
2016. aug. 18. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!