Simson S51-nek mekkorák a blokkcsavarjai?
Figyelt kérdés
ami a gyújtás alaplap alatt van, a lánckerék tengelynél, illetve ahol fel van fogatva a blokk, megmértem volna, de az alaplap mögül is több méretben jött elő csavar2016. aug. 27. 13:53
1/6 anonim válasza:
Az alaplap felfogatói M5-ös, 15mm hosszú hordós fejű csavarok (érdemes imbuszosra cserélni). A lánckeréknél M6-os, 10 mm hosszú, süllyesztett fejű csavarok vannak, a blokk felfogatói pedig M8-as, kb 120 mm hosszú hatlapfejű csavarok.
2/6 anonim válasza:
M6x40-es összefogató csavar 8db, és M6x50-es 2db
Itt a német katalógus, legörgetsz a rajzig, megkeresed a számot és látod, hogy miből mennyi kell. Néha a google fordító jól jöhet.
3/6 A kérdező kommentje:
ehhez hasonlót kerestem, den em találtam, köszi
2016. aug. 27. 21:54
4/6 A kérdező kommentje:
akkor gyújtás alatt és lánckeréknél 40-es, a felfogató fülnél 50-eS?
2016. aug. 27. 22:03
5/6 anonim válasza:
Nagyjából.
Mellesleg minden motorosboltban lehet venni blokkcsavarokat.
6/6 A kérdező kommentje:
csak csavarboltban fele annyiért megkapom ugyanazokat
2016. aug. 28. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!