Simson S51 főtengelyét hogy lehet kiszerelni óvatosan?
tudom hogy van hozzá szerszám, de nem biztos hogy eltudom készíteni, behúzott el tudom, de sajnos a blokkelválasztót se tudom, pedig ki kell cserélni a kuplung felőli blokk közepet mert valamelyik tulaj szétverte és nem tömít se a szimering, el van repedve az alu is, stb
magam szeretném csinálni , szervizben egy valag pénz lenne
Szépen megoldható célszerszám nélkül is.
Már sok blokkot szedtem szét (romet, simson, mz-k), egyikhez sem volt kinyomó szerszám.
Tengelyek végét ÓVATOSAN kocogtatva (nem ütve! kocogtatva) szépen szétválik a két blokkfél.
Azt is szoktam, hogy a tengelyvégekre felteszem az oda való anyát és úgy ütögetem finoman, hogy a menet véletlenül se sérülhessen.
tehát 1 szerszám nélkül is meglehet szépe csinálni?
Gondolom az emberek 98%-ának nincs ilyen szerszámuk, mégis megoldják, de szerintem a főtengely behúzatott érdemes lenne megcsinálni
láttam videón volt aki a főtengelyt nem ütötte se szerszáma se volt, fogta erősen és erőből kihúzta a helyéről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!