Családi autónak való-e tuningverda?
Ez komoly????
Ott kezdődik, hogy nyitott rendszert nem rakunk szívó motoros kocsira, mivel lefojtja és a szelep is be fog égni..
Családi autónak nem való tuningverda, max ilyen Impreza, vagy EVO, RS6, stb..
Ilyen hülyegyerekkocsi nem családiautónak való.
A Tucat divatautó BMW-vel nincs gond, csak a rendszert tegyél rá normálisat
Nekem is nagyszívósor van a 328i-n. :)
Amúgy meg azért van egy árban mert ezeket széthajtják kevesebbett fognak elfutni és több lesz velük a gond. Jó tanácsként ne nyitott rendszer legyen a kocsi alatt, de ha neked a tuning kocsi tetszik vedd azt
e39 nem tuning verda hanem egy tipikus családi kocsi.
A fos 70es nyitott cső helyett vegyetek egy rendes kipufogót alá.
M futóművel meg nincs baj, inkább az, mint a gyárinál levágni a rugóból 2 mentet, bár a hazai utakra a sima futómű is bőven elég.
Én ilyen ültetett fóliázott nyitott kályhacsöves ócskavasakért sose adnék egy forintot se, csak a szép gyáriért.
Keress egy másik e39 -t ami tetszik a párodnak is!
Pl. gyerekkel én touringot vennék a babakocsi miatt és ha sokat jártok városba lehet automata kéne a nagy dugók miatt.
Én mikor a mostani bmw -t megvettem ordított a kipuf és felüdülés volt mikor megkapta az új gyári rendszert!
600km után se akarok kiszállni pedig akkor már lassan kell tankolni :) Francért csak 80literes az ötös tankja, lehetne 100, mint a hetesé.
utolsó hozzászóló!
Nem olyan túl nyitott azért a 28-am. A gyári rendszer van alatta,a katalizátortest üres ,a közép és a hátsó dob is aránylag üres...Nem vészes a hangja,mint írtam,felhúzott ablaknál a menetzaj elnyomja. Azért 1-2 parkoló autó riasztóját beindítja. :) De mint írtam,emellé a kocsi mellé keresek valami városit. hétvégente vidékre járunk,200-250km-t. Hétköznap én közlekednék vele napi 20km-t. Az e39-et nem akarom a kis távokra beindítani, meg ha már meleg,akkor én nemnagyon tudok ésszel járni vele. És itt megint előjön a milyen felelőtlen és rossz apuka vagyok téma,de én az ésszel járást nem úgy értem,mint a motorosok városban 100zal. A sebességkorlátokat vidékre járás alatt is mindig betartom,városban is,csak van azért 1 feeling,ha az ember csak az első 2 fokozatot használja városban 50-ig...(a hang és a gyorsulási élmény) Emiatt a fogyasztásom gyakran 15-6 liter,vagy mégtöbb...Szóval valami 10 alatti városi cirkálót keresek,annak nem kell 100LE felett sem lennie...Korábban már volt egy ilyen tuningautóm,amit fent leírtam,azt az asszony is vezette,a bmw-t évente 3X max...1 picit elszokott a vezetéstől és tegnap megint rákérdeztem,igazából az a baja,hogy mi van,ha lefullad a pirosnál egy ilyen "tuningvas"ban,jól kiröhögik...Ha ezen múlik,elküldöm különórákra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!