Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Családi autónak való-e tuningv...

Kazsemestor kérdése:

Családi autónak való-e tuningverda?

Figyelt kérdés
Akarunk venni egy kisebb szedánt városi furikázásra,vásárolni járni,munkába,óvodába. Kinéztünk egyet de picit fel van tuningolva. Körben letisztítva,egyedi fényezés,60as ültetés,nyitutt kipuff,ilyesmik. Nekem nagyon tetszik,feleségem meg nem lesz hajlandó vezetni mert hogy fog kinézni benne amikor kiszáll a tesconál 2 gyerekkel belőle...Volt már hasonló kocsink még a gyerekek előtt,jelenleg is van egy E39 528 manuális,M futómű,nyitott rendszer,stb. Ezt ő sosem vezeti mindig együtt megyünk mindenhová. Szóval szerintetek igaza van? Ki fogják nevetni ha ilyen autóval jár? Szeretnék példákat felhozni még neki,sorstársakat,de sajnos nem ismerek ilyeneket...

2016. aug. 25. 23:09
 1/9 anonim ***** válasza:
6%
Óvodás gyerekeidnek biztos jót tesz, hogy nyitott rendszerű autóban utaznak, te mintaszülő!
2016. aug. 25. 23:16
 2/9 anonim ***** válasza:
9%

Ez komoly????

Ott kezdődik, hogy nyitott rendszert nem rakunk szívó motoros kocsira, mivel lefojtja és a szelep is be fog égni..

Családi autónak nem való tuningverda, max ilyen Impreza, vagy EVO, RS6, stb..

Ilyen hülyegyerekkocsi nem családiautónak való.

A Tucat divatautó BMW-vel nincs gond, csak a rendszert tegyél rá normálisat

2016. aug. 25. 23:24
 3/9 A kérdező kommentje:
A bmwnél ott van még stb-ben a nagy szívósor és nagyobb köbcentis injektorok nameg az egészhez egyedileg írt motorvezérlő,ami fékpadon lett kitesztelve. Ráadásul felhúzott ablaknál semmi nem hallatszik az utastérben. De milyen rossz apa is vagyok!!! A másiknál meg nem tart sokból visszadobni alá egy gyári rendszert...
2016. aug. 25. 23:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Egyébként azért néztük ki a tuningosat mert ugyanennyi pénzért adják a sima széria darabokat is,akkor meg miért ne inkább egy egyedibb darabot vegyünk ugyanannyiért?
2016. aug. 25. 23:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyszívósor van a 328i-n. :)

Amúgy meg azért van egy árban mert ezeket széthajtják kevesebbett fognak elfutni és több lesz velük a gond. Jó tanácsként ne nyitott rendszer legyen a kocsi alatt, de ha neked a tuning kocsi tetszik vedd azt

2016. aug. 26. 00:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen autóról van szó, ha pl. Egy Audi A6 4.2 vagy Merci e500 vagy s500 akkor miért is ne, ugyan azt tudja mint bármelyik más autó inkább mint egy VW touran
2016. aug. 26. 10:10
 7/9 anonim ***** válasza:

e39 nem tuning verda hanem egy tipikus családi kocsi.

A fos 70es nyitott cső helyett vegyetek egy rendes kipufogót alá.

M futóművel meg nincs baj, inkább az, mint a gyárinál levágni a rugóból 2 mentet, bár a hazai utakra a sima futómű is bőven elég.

Én ilyen ültetett fóliázott nyitott kályhacsöves ócskavasakért sose adnék egy forintot se, csak a szép gyáriért.

Keress egy másik e39 -t ami tetszik a párodnak is!

Pl. gyerekkel én touringot vennék a babakocsi miatt és ha sokat jártok városba lehet automata kéne a nagy dugók miatt.

Én mikor a mostani bmw -t megvettem ordított a kipuf és felüdülés volt mikor megkapta az új gyári rendszert!

600km után se akarok kiszállni pedig akkor már lassan kell tankolni :) Francért csak 80literes az ötös tankja, lehetne 100, mint a hetesé.

2016. aug. 28. 00:48
 8/9 A kérdező kommentje:

utolsó hozzászóló!

Nem olyan túl nyitott azért a 28-am. A gyári rendszer van alatta,a katalizátortest üres ,a közép és a hátsó dob is aránylag üres...Nem vészes a hangja,mint írtam,felhúzott ablaknál a menetzaj elnyomja. Azért 1-2 parkoló autó riasztóját beindítja. :) De mint írtam,emellé a kocsi mellé keresek valami városit. hétvégente vidékre járunk,200-250km-t. Hétköznap én közlekednék vele napi 20km-t. Az e39-et nem akarom a kis távokra beindítani, meg ha már meleg,akkor én nemnagyon tudok ésszel járni vele. És itt megint előjön a milyen felelőtlen és rossz apuka vagyok téma,de én az ésszel járást nem úgy értem,mint a motorosok városban 100zal. A sebességkorlátokat vidékre járás alatt is mindig betartom,városban is,csak van azért 1 feeling,ha az ember csak az első 2 fokozatot használja városban 50-ig...(a hang és a gyorsulási élmény) Emiatt a fogyasztásom gyakran 15-6 liter,vagy mégtöbb...Szóval valami 10 alatti városi cirkálót keresek,annak nem kell 100LE felett sem lennie...Korábban már volt egy ilyen tuningautóm,amit fent leírtam,azt az asszony is vezette,a bmw-t évente 3X max...1 picit elszokott a vezetéstől és tegnap megint rákérdeztem,igazából az a baja,hogy mi van,ha lefullad a pirosnál egy ilyen "tuningvas"ban,jól kiröhögik...Ha ezen múlik,elküldöm különórákra. :)

2016. aug. 29. 10:48
 9/9 anonim ***** válasza:
én barátnőm simán furikázik a kályha csöves e39 m5 -tel :)
2016. szept. 2. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!