Hogy tudom magam megjavítani egy Ford Focus 2003 modell személy autónak a levegő állító tekerőjét?
Figyelt kérdés
Levegő állító tekerője egy ponton meg akadt és kb 2cm tudtam tekerni rajta és tovább nem engedte. Kicsit nagyobb erővel meg feszítettem és remélem, hogy kiakadt, mert hiába tekerem bármelyik pozíció egy irányból fújja be a levegőt. És a tekerőt ki tudom venni a helyéről ezt eddig nem tudtam. A másik kettő állító fixen van a helyén. Lehet, hogy eltörtem a feszegetéstől?2016. aug. 18. 21:52
1/1 anonim válasza:
Szétszeded, megnézed, aztán lehet hogy rájössz mi a baja, lehet hogy nem.
Nem tudni milyen képességeid vannak a témában, lehet hogy szét sem tudod/mered szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!