Motort könnyű ellopni?
Mar pedig 100% biztonsag nincs.
Egy jo lanc valamennyit segit, hogy annyira nehez legyen lopni, hogy ne erje meg.
Figyu...nem hinném ,hogy ellopják..
Egy jó lánc és kész! Enyémet csak betolom a garázsba és még nem lopták el :D Pedig azt a kis pitet felkapják ozt csá:D Vagy betolom a szobámba:D
Nem rudom miert kell ezen ennyire aggodni!Lakatold le azt jónapot!Olyan sokkal tobbet ugysem tudsz tenni a lopas ellen!Max ha 0-24ben ott allsz mellette!
A koklereket altalaban elriasztja ha latjak hogy "sokat" kell bajlodni vele(pl lanc,vagy fektarcsa lakat stb)a profiknak meg egyaltalan aki igazan vinni akarja meg ugyis minden mit csinalsz vele!
Azért féltem, mert rengeteget güriztem érte rossz körülmények között, gyakorlatilag gyerekkori álmom ez a motor, most összejött rá a pénz, és ha ellopnák nem tudom hogy dolgoznám fel.
Az ötleteket köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!