Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motort könnyű ellopni?

Motort könnyű ellopni?

Figyelt kérdés
A napokban fogok megvenni egy viszonylag új, erős, motort, de tartok tőle, hogy ellopják. Még ha fejlett lopásgátló is van a motoron, már erre is van valami módszerük?
2016. aug. 24. 09:51
 1/10 Johnny Bravo ***** válasza:
54%
Ezen azert kár nagyon izgulnod,mert sajnos örök érvényu az a mondas,hogy amit el akarnak lopni azt el is fogjak!Mondjuk a dolgukat meg lehet nehezteni,de ellehetetleniteni szinte soha!
2016. aug. 24. 10:18
 2/10 A kérdező kommentje:
De nem hiszem el hogy nincs semmi ami 100% biztonságot adna a mai technikák mellett. 3 évi kemény munkám lenne a motor árán. Ha elviszik oda az amiért annyit küzdöttem
2016. aug. 24. 10:23
 3/10 Johnny Bravo ***** válasza:
54%
Ha esetleg bebetonozod valahova az jó lehet....bar az sem 100%...
2016. aug. 24. 10:51
 4/10 anonim ***** válasza:

Mar pedig 100% biztonsag nincs.

Egy jo lanc valamennyit segit, hogy annyira nehez legyen lopni, hogy ne erje meg.

2016. aug. 24. 11:34
 5/10 anonim ***** válasza:
49%
GPS-es nyomkövető, melyel akár a telefonodról is látod a motorod pozicióját
2016. aug. 24. 11:59
 6/10 Johnny Bravo ***** válasza:
Az ilyen gps nyomkovetoket a profik kb 10masodperc alatt iktatjak ki.....mar ha egyaltalan kell nekik hozza annyi idő!
2016. aug. 24. 12:01
 7/10 A kérdező kommentje:
A legdrágább zár kellő védelmet nyújthat ha egy fához zárom le?
2016. aug. 24. 12:18
 8/10 anonim válasza:

Figyu...nem hinném ,hogy ellopják..

Egy jó lánc és kész! Enyémet csak betolom a garázsba és még nem lopták el :D Pedig azt a kis pitet felkapják ozt csá:D Vagy betolom a szobámba:D

2016. aug. 24. 14:49
 9/10 Johnny Bravo ***** válasza:

Nem rudom miert kell ezen ennyire aggodni!Lakatold le azt jónapot!Olyan sokkal tobbet ugysem tudsz tenni a lopas ellen!Max ha 0-24ben ott allsz mellette!

A koklereket altalaban elriasztja ha latjak hogy "sokat" kell bajlodni vele(pl lanc,vagy fektarcsa lakat stb)a profiknak meg egyaltalan aki igazan vinni akarja meg ugyis minden mit csinalsz vele!

2016. aug. 24. 15:12
 10/10 A kérdező kommentje:

Azért féltem, mert rengeteget güriztem érte rossz körülmények között, gyakorlatilag gyerekkori álmom ez a motor, most összejött rá a pénz, és ha ellopnák nem tudom hogy dolgoznám fel.

Az ötleteket köszönöm

2016. aug. 24. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!