Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek az Opel G...

Mi a véleményetek az Opel G Astra-ról, illetve új változatáról az Astra Classic 2-ről?

Figyelt kérdés

Sokan azt mondják,hogy egy hulladék és,hogy csak japán autót vegyek...

Ez mennyiben áll így?

2016. aug. 22. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hulladék de szerintem a belseje marha ronda, én azért nem vettem.
2016. aug. 22. 21:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Esetleg árkategóriájában egy javaslat?
2016. aug. 22. 22:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Olvass utána. Aki azt írja, hogy hulladék az nem ért hozzá.
2016. aug. 23. 18:26
 4/5 Oliver38 ***** válasza:
az,hogy pénzkidobás én a helyedben F astrát vennék, g astrára úgy kb 7-800 ezret szántál nem?annak a feléből vehetsz egy jóállapotu F astrát ,nemértem miért kell az egész pénzét az embernek autóra költeni. semmivel sem rosszabb az előző generáció, egyébként nem árt ha szükséghelyzetekre van félretett tartalék,+ van átírási költség,+ a javítások amiket általába használt autónál el kéne végezni(olajcsere,vezérlés csere stb...)de egyébként teljesen jó autó mindkettő(én benzinesböl a nyolcszelepeseket javasolnám,dieselböl meg az isuzut)
2016. aug. 27. 09:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Az hogy nem rosszabb az előző generáció sem az is igaz lehet. De öregebb. Többet kell javítani már.

Nekünk g astra van classic 2 1.4 benzines. Teljesen ttkéletes. 5-6 litert eszik. Szerintem nem ronda a belseje sem.

2016. aug. 27. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!