Miért van ennyi idióta sofőr Oroszországban?
https://www.youtube.com/watch?v=D3F3Adu8fAw
A fenti videóban észrevehető, hogy nagyon sok a szabálytalan sofőr, a vagánykodó kamionos stb., és még nagyon sok video van róluk. Csak úgy törnek egymás után a zsigulik...
Még a parkoló autókba is képesek belemenni, az üres autóúton a teherautó is pont neked fog menni..
Mi lehet az oka ennek, hogy ennyi barom van ott? (tudom, hogy van máshol is, de szerintem ott a legtöbb)
Akkor nem véletlenül kell oda olyan, tudják magukról, hogy vezetni sem tudnak.
Én is sokat utaztam már több országban, de ott ilyen idiótákat még nem láttam.
Budapest belvárosa még biztonságosabb parkolni, mint oroszoknál bárhol kint hagyni az autót. Balesetnél úgy látni, mintha féket sem ismernék.
Az utak nagy részén sáv sincs felfestve.
Menj már el Budapest közlekedési csomópontjaira meg a legforgalmasabb kereszteződésekhez, vagy egy olyan helyre ahol építkezés miatt útszűkület van, aztán számold, hány percenként hallasz dudálást, esetleg 1-2 anyázással megfűszerezve. Itthon is legalább ennyi marharépa van az utakon, csak itthon nem terjedt el, hogy kamerát ragasszunk a műszerfalra vagy a tetőre, mert MINEK?
Attól, hogy te valahol nem látsz "idiótákat", attól még bizony vannak.
Egyébként de felkaptad a vizet, miért frusztrál ennyire, hogy az orosz autósok ilyenek? :) Nemhogy örülnél neki, hogy nem ott élsz.
Értem, út szűkülés... De rohantak már beléd úgy, hogy álltál a sor végén? Oroszországban idő sincs dudálni meg anyázni, beléd mennek :D
Nem vagyok kiakadva, inkább azon, hogy láttam Mo.-n pár orosz rendszámú autót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!