Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért perverz bunkó a legtöbb...

Miért perverz bunkó a legtöbb BKV sofőr?

Figyelt kérdés

Egyik exem is az. Ő "csak" egy szadista perverz idióta. Szerencsére megcsalt egy trolivezetővel, szóval most már őt bántalmazza, nem engem. OK.

De majdnem mind ilyen! Elég sokat ismerek. Több buszon is figyelnem kell, ki vezeti, mert van, akihez fel sem szállok. Undorítóan nyomulnak. Képesek dudálgatni, csikorgatni a féküket, vagy kikiabálni a vezetőfülkéből... Eléggé kínos.

Van olyan, akinek 3 gyereke van, abból a legkisebb velem egyidős, távolról ismerem is, a fazon meg rám nyomul, és el sem titkolja, hogy mit szeretne csinálni velem. Inkább elkések, mint felszálljak mellé.

Volt olyan, aki azzal a szöveggel próbált felszedni, hogy azért szólított le, mert sárga pólóban voltam, és a sárga pólós lányok szeretik a szexet. Így, szó szerint!!! Ha meg beverném az orrát, engem mutogatnának a Híradóban, mint csúnya, gonosz buszvezető-verőt.

Stb, még sorolhatnám, de minek. Egyetlen épeszű buszvezetőt ismerek csak, nyilván azért, mert ők csöndben vannak. Ezek miért nem tudják a szájukat befogni és vezetni? Azt hiszik, olyan nagy janik, mert egy buszt vezetnek? Soha, semmilyen más munkakörben nem tapasztaltam ilyet.

Ja, és egyáltalán nem vagyok "jó csaj" szerintem, maximum az arcom szép, de egyébként 70 kg vagyok, szebb koromban sem voltam soha 60 alatt.

Már hányok tőlük. Miért ilyenek? Ezt tanítják nekik???

Nem hiszem, hogy én vagyok a hülye, ha reagálok, mikor valaki megszólít. Volt olyan, hogy azért szólított meg a sofőr, mert fogalma sem volt merre kell mennie (:D). Nem tudhatom, mit akar, amíg nem mondja, de aztán az orrát se törhetem be, ha olyat mond, amit nem kéne. Most már mindenhova fülhallgatóval járok és az se érdekel ha eltéved...

De akkor se hiszem, hogy ez normális.

2014. szept. 17. 13:55
 1/9 anonim válasza:
Azt hiszik, olyan nagy janik, mert egy buszt vezetnek? köszönöm! Fel dobtad a napom" :'DDDD
2014. szept. 17. 14:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Szívesen. :D
2014. szept. 17. 14:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 éve járok BKV-val, de ilyennel nem találkoztam.
2014. szept. 17. 14:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát tök jó neked. Azon is gondolkoztam, hogy lehet, exem "mesélt" rólam valami hülyeséget a kollégáinak, nem tudom. De elég zavaró. A Volán buszokon még egyszer se volt ilyen problémám, szóval nem kizárt ez a lehetőség.
2014. szept. 17. 14:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem általános. Itt csak egy tahó van, meg egy másik, amelyik kussol, de úgy vezet, mintha krumplit szállítana, az utasok meg jobbra-balra dőlnek, mint a tekebábu. Hol laksz?
2014. szept. 17. 14:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Vidéken. :) De Pesten a belvárosban és Újbudán szoktam BKV-zni. Ja, ilyen krumpliszállítók is vannak, de az mondjuk engem kevésbé zavar, mint a fent említettek.
2014. szept. 17. 14:25
 7/9 anonim ***** válasza:

ugyanez van debrecenben is...

Valamelyik nap azon akadt fent a szemem, amikor egy általános suli megállójában a sofőr (kb 50-55legalább) az egyik lányra tett egy olyan megjegyzést, hogy elvisszük egy körre, és összeröhögött a kollégával...

2014. szept. 17. 14:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Ugyanez van Győrben..
2014. szept. 17. 15:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Győrben azért nem.

Olyanok mint a cigányok, akkor kemények ha többen vannak.

2014. szept. 17. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!