Fel lehet úgy tuningolni 1 kocsit, hogy ne vonják be a forgalmit pl vastagabb gumikat rá meg ilyen apróságok?
Leírom az én tapasztalatomat:
Helyszín: Németország
Autó:Audi A6 C6 szedán
Vizsgáztató:Tüv
Még egy hónapot volt érvényes a "Tüv" je és vittem vizsgáztatni.
Gyári 16 os alufelnik helyett ami alapból járt hozzá mérettel 225/55/R16
Volt rajta 285/25/R20 Króm felnik (jó 3-5 cmre kíebb a sárhányó alól)
Sötétített ablak
H&R űltető rugó
Sötétített hátsó lámpák
Matrica, stb.
Motor gyari.
Jó, oké ismertem is a vizsgabiztos, de csak úgy kb látásból, mivel már voltam nála egyéb autóval is.
Azt mondta minden rendben, a felnire kicsit húzta a száját, de egy kis boríték segített rajta a pappírok köző csújsztatva.
Tehát szinte bármi lehetséges ha ismersz valakit és igazolja hogy kompatibilis az autóval.
1 éve járok így.
Rendőrök lesz@rják, azóta még állítottak is meg közúti ellenőrzésre és nem szoltak semmit sem.
Amíg az ember nem találkozik KPM(NKH) ellenőrzéssel,addig nincs baj,addig tulajdonképpen bármit meg lehet tenni az autóval,ugyanis a rendőr max a matricákért szokott büntetni közúti ellenőrzéskor,a műszaki vizsga meg itthon tudjuk hogy egy vicc,akármit akárhogyan át lehet vinni.
Csak amikor péntek este kiszednek a Váci úton az OMW-nél,akkor ott vége a dalnak.
Műbizonylat meg semmire se jó magában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!