Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fel lehet úgy tuningolni 1...

Fel lehet úgy tuningolni 1 kocsit, hogy ne vonják be a forgalmit pl vastagabb gumikat rá meg ilyen apróságok?

Figyelt kérdés

2016. aug. 22. 07:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát ezt sajnálom. Mármint nem ezt a tényt, hanem azt, hogy akkor az autósok kb. 2/3 nem menne át egy ilyen vizsgán. Ilyen vizsgák mióta vannak? Ez valami új dolog, hogy senki nem tud róla?
2016. aug. 22. 17:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem azért nem mennek át a vizsgán mert made in Italy, hanem mert a Golf alatt például 15-ös kerék helyett 19-es van, és alig fér be, meg ki is lóg az autó alól.
2016. aug. 22. 18:14
 13/15 anonim ***** válasza:

Leírom az én tapasztalatomat:

Helyszín: Németország

Autó:Audi A6 C6 szedán

Vizsgáztató:Tüv

Még egy hónapot volt érvényes a "Tüv" je és vittem vizsgáztatni.

Gyári 16 os alufelnik helyett ami alapból járt hozzá mérettel 225/55/R16

Volt rajta 285/25/R20 Króm felnik (jó 3-5 cmre kíebb a sárhányó alól)

Sötétített ablak

H&R űltető rugó

Sötétített hátsó lámpák

Matrica, stb.

Motor gyari.

Jó, oké ismertem is a vizsgabiztos, de csak úgy kb látásból, mivel már voltam nála egyéb autóval is.

Azt mondta minden rendben, a felnire kicsit húzta a száját, de egy kis boríték segített rajta a pappírok köző csújsztatva.

Tehát szinte bármi lehetséges ha ismersz valakit és igazolja hogy kompatibilis az autóval.

1 éve járok így.

Rendőrök lesz@rják, azóta még állítottak is meg közúti ellenőrzésre és nem szoltak semmit sem.

2016. aug. 22. 18:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Amíg az ember nem találkozik KPM(NKH) ellenőrzéssel,addig nincs baj,addig tulajdonképpen bármit meg lehet tenni az autóval,ugyanis a rendőr max a matricákért szokott büntetni közúti ellenőrzéskor,a műszaki vizsga meg itthon tudjuk hogy egy vicc,akármit akárhogyan át lehet vinni.

Csak amikor péntek este kiszednek a Váci úton az OMW-nél,akkor ott vége a dalnak.

Műbizonylat meg semmire se jó magában.

2016. aug. 22. 18:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Ültetést ha tervezel ne vidd túlzásba ezeken a magyar utakon csak feltartod a forgalmat a sok kátyú kerülgetéssel
2017. máj. 17. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!