Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy Mercedes A 160 avantgard...

Egy Mercedes A 160 avantgard nagyon rossz vétel kereskedésből? 17 éves. Ezek mennyire tartják magukat?

Figyelt kérdés
2016. aug. 21. 22:16
1 2
 1/12 Johnny Bravo ***** válasza:
Ez a az A osztaly gyakorlatilag minden mercik legalja......ha teheted menekulj elole!!
2016. aug. 21. 22:33
 2/12 A kérdező kommentje:
Jó, legalja persze :-) de kevés pénzből gazdálkodhatok, nekem ez nagyon megtetszett.. Csak ha elromlik vmi akkor zsebbenyúlós, gondolom. 850ezer körül egy nem francia autót kéne találnom gyorsan. Max 200 ezer km ig
2016. aug. 21. 22:38
 3/12 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzből nagyon jó kocsit is lehetne venni. Keress Suzuki-k/VW-ek között valami jót. A km meg nem jelent semmit. Egy 80 ezer kilométert ment autó lehet rosszabb állapotban, mint egy 400 ezret ment.
2016. aug. 21. 22:41
 4/12 A kérdező kommentje:
Ja és ilyesmi felépítésü autó kéne, belül kényelmes tágas de ne suzuki.. A citroen berlingo nekem tetszik de a család nem szeretne de citroent se renaultot.. Meg a xara picasso is kényelmes.. Vmi ilyet keresek
2016. aug. 21. 22:41
 5/12 A kérdező kommentje:
Opel agilát nézek még, de az suzuki 2.. Olyan sok jó A mercit látok mostanában a városban, elvileg már sok van belőle akkor van hozzá alkatrész is. Cssk eddig mindenki le akart beszélni róla így teljesen elbizonytalanodtam
2016. aug. 21. 22:46
 6/12 Mosqu!to ***** válasza:

Hali!

"Ja és ilyesmi felépítésü autó kéne, belül kényelmes tágas de ne suzuki.."

Hmm...

2016. aug. 21. 22:57
 7/12 Mosqu!to ***** válasza:
100%

...Na írom tovább! (letoltam az entert...)

Szóval ha tágas és kényelmes autó kell, Én az A Mercit elfelejteném..Volt egy barátnőm aki ilyennel járt,hát nem igazán lehet abban elférni azaz igazság! (Bár Én 189 cm vagyok, de ettől függetlenül sem egy tágas autó!! )

2016. aug. 21. 22:59
 8/12 A kérdező kommentje:
Akkor mit lehetne, amivel nem fürdök be, csak a városban furikázni kell, nem autópályára :-) és aminek a csomagtere sem olyan kicsi, mert sok cuccal járkálok. Amúgy én meg voltam elégedve a méreteivel, most egy opel astra f caravánnal járok az elég kényelmes amúgy
2016. aug. 21. 23:12
 9/12 Mosqu!to ***** válasza:
100%

G Astra? Esetleg Corolla? /Bár ez elég pici hátul./ Mind kettő megbízható autó. (bár Astrából van pár német dízel,amivel belehet fürödni. 1.7 DTI (asszem így van leírva, 75 lovas) ISUZU dízel az nem rossz dolog).

Vagy ott a Mazda 3,nekem nagyon bejön például, csak hamar rohadnak [mondjuk az opel is..].

Ez szerintem nem rossz, bár nem értek a modellhez pontosan, de egy próbát megér és 850-ből papírozással is megvan és nem egy csúnya autó,bár ez szubjektív:

[link]

2016. aug. 21. 23:42
 10/12 Mosqu!to ***** válasza:
(Amúgy csak így zárójelben! Megnéztem a Mercit,mert érdekelt kicsit, van belőle 2 széria is a koraiakból. az első széria nagyon pici, olyan volt amit említettem. Aztán megnéztem a második generációt,ami 2004-től jött ki, az már valamivel nagyobb! Lehet vállalható méretű,nem ismerem. Lehet,hogy olyat néztél és amiről Én beszélek az még a régi! Akkor viszont bocsi!! :) )
2016. aug. 21. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!