Mercedes A160 12literes városi fogyasztas?
Figyelt kérdés
300km-t mentem vele szinte csak városban és fél tankra töltöttem 25litert.
Kicsit sokallom..vagy a klíma miatt ehet ennyit ez az 1.6-os benzin motor?98-as evjarat.
2016. aug. 21. 08:55
1/7 anonim válasza:
Így nem lehet fogyasztást mérni.
Attól mert a mutató a skála felén van,attól még a tank nem félig van.
2/7 A kérdező kommentje:
60literes a tank..és 25liter ment bele..5litert csal akkor(?!)
2016. aug. 21. 09:37
3/7 anonim válasza:
Városban, klímával reális lehet.
4/7 anonim válasza:
A kolegámnak is A-s van, hasonló évjárat, panaszkodik hogy 9-12 közt van. Egyébként városban volt nekem is hogy olyan autó ami normál úton 8-9 et evett, pár nap pesti dugózá után 22 litert mutatott. Meg 18-at amikor munkába jártam tél közepén, 3 km-t, és mire bemelegedett volna mindig ott voltam.
5/7 anonim válasza:
Azt írják a zinterneten, hogy az A160 tank kapacitása 50 liter. Eszerint nem csalt a mutatód (attól még nem jó rá hagyatkozni). De a 12 literes fogyasztás helyett csak 8.33 liter per 100km jön ki. Ez teljesen rendben van városban ahogy más is írta. De lehet hogy én néztem el vagy értettem félre valamit.
6/7 A kérdező kommentje:
Mikor tele tankoltam,akkor pirosban voltam és ment bele 55liter.szoval 60literes.
De a klíma se mindig ment
2016. aug. 21. 14:08
7/7 A kérdező kommentje:
9.9et ír városi fogyasztásra könyve.
De miért olyan sok?
A régebbi 1.4es fastrank nem evett ennyit.8at kb.varosban..
Pályára 6.5ot ír ha jól emlékszem..ekkora különbség lehet?
A gyertyákat megnezetem hatha rosszak,es attól van ez...
2016. aug. 22. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!