Ez a Suzuki mitől fogyaszt többet mint az idősebb társa? Talán az Auchanes benzin okozza?
Van 2 Suzuki Swiftem, az egyik 94-es, lestrapált Sedan, a másik 99-es 5 ajtós...
Sajnálattal vettem észre nem rég, hogy a fiatalabb, kisebb és egyben jobb állapotú kocsim többet eszik a kelleténél míg a hadi állapotban lévő társa kevesebb benzinnel is elmegy... mind2 1.3-as motor, annyi különbség van köztük, hogy a kérdéses gépjárműbe rendszeresen töltök Auchanes, Tesco gazdaságos benzint míg a leharcolt társába nem. Amúgy már két spurit is lenyomtam a torkán, nem használt. Mi lehet ennek az oka? Kezdek aggódni.
"Auchan benzinről meg köztudott, hogy rossz minőségű"
Ostoba városi legenda.Mo-on MINDENHOVA a Mol szállítja a naftát(kivéve a prémiumnyálakat).
"tankold bele az autódba az Auchanos benzint"
Látom nem sikerült felfogni,itthon MINENHOL MOL üzemanyagot tankolsz.
Utolsó!
Van egy Straus fűkaszám ami egy hét után elpusztult, Auchanes benzinnel szintén zenész... lehet ettől a benzintől döglött meg az is? :D
"MOL adja az ALAPOT"
Milyen alapot?? :-)
Tudod,hogyan működik egy tankautós töltés és kiszállítás?
Valószínűleg nem....no de mind1 is,akinek nem lehet kihúzni a fejét a sárból ott kell hagyni...
"Van egy Straus fűkaszám ami egy hét után elpusztult"
Akkor örülj neki,hogy annyit is kibírt.. :-) Ez egy németes hangzású névvel álcázott kínai hulladék,nekem volt flexem és fúrógépem is belőle,a garanciális idő 1/5-ét bírták ki..így megnyugtatlak az üzemanyagnak semmi köze hozzá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!