Elővettem a Simsonomat a garázsból másfél év állás után. De nem megy. Mi lehet a baj?
Másfél év állás után olyan trutyi lesz mind a tankban-,mind a karbiban hogy még szakember is nehezen pucolja át nemhogy Te..
Azzal csak nehezítettél a helyzeten hogy elállítottad még azt is ami eddig jóvolt.
Új benzint kapott? Úszó nem lyukas? Ha tiszta a karbi nem állhat le!
Istenem emberek, ez csak egy Simson, milyen szakember tisztítsa ki a tankot és a karburátort, meg a benzin csapot? Fogsz egy vékony drótot, benzint, rongyot, és a szádat. Kipucolod, átmosod, megtörölgeted, belefújsz. Nem nagy történet. Csak a benzint ne nyeld le. XD És ne nyalogasd.
Otthon meg lehet csinálni, csak ÉSZ kell hozzá. Könnyen dobálózik itt mindenki a szakemberekkel, de ha nincs pénz akkor a szakember se foglalkozik vele.
Tankot, karburátort és a benzincsapot tisztítsd ki. A gyertyát nézd meg hogy szikrázik e. Rengeteg sebből vérezhet. Másfél év állás után nem is csoda ha nem indul. Nekem volt hogy 1 hónapig nem indítottam be és szenvedés volt. A gyújtás jól be volt e állítva? Mikor utoljára használtad első rugásra indult e? Mert ha igen akkor elvileg csak az alap dolgokat kéne rajta csinálni, állítgatni nem kell.
Ember...szerinted nem kell ide szakember?
Agyon tekergette a karbin található összes létező csavart..itt már nem áll meg a drót elméleted-kapjál már a fejedhez XD
Nem nekem kéne a fejemhez kapnom, hanem a kérdezőnek. Ha nincs pénze szakemberre neki kell megoldania. Javaslom hogy használja a googlet, ott leírja sok cikk a helyes karburátor beállítást, a gyújtás beállítást és egyéb karbantartási lépéseket. Ha meg van ismerősöd aki ért hozzá kicsit is akkor kérj tőle segítséget.
Osztani könnyű a srácot, de segíteni és tanácsot adni neki már nehézkes..... ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!