Simson S51-nél hogyan lehet síkba hozni a tömítő felül eletet a kuplung oldalon?
Sajnos hegeszteni kellett az alumíniumot , és amikor a felületről csiszoltam le a hegesztés maradványt, túlmentem, így szemmel láthatóan nincs szintben a rész a többi résszel
én szintbe csiszolnám a többivel, csak akkor attól félek, hogy a kuplungkosár beleér a deklibe
Szia,
Sajnos nem pontosan értem melyik blokkfél ment tönkre, de szt. a helyzet nem reménytelen.
Ha két oldali blokkfél ment tönkre, akkor blokkszéthúzás nélkül vegyél egy 40*40-es bútorlapot (aminek tükörsima a felülete) és erősíts rá dörzspapírt (smirglit). Fontos, hogy ne csík, hanem kb a4-es méretű legyen a lap. Elég csak rajzszöggel két oldalt a szegélyhez rögzíteni. Ha ez megvan stabil asztalra kell rakni, és a blokkfelet középen egyenletes erővel nyomva körkörösen fel - le mozgatni rajta. Ha durvább a dörzspapír többet koptat - ha finomabb kevesebbet. Ha eltömül a lap, rakj rá másikat.
Sok türelemmel szép egyenes éleket kaphatsz, törés nélkül. Más a helyzet, ha a belső blokkfélről beszélünk. Ott a blokkot szét kell húzni és az előbb említett módon csinálni.
Remélem segít
jó ötlet köszönöm
csak a blokk kivétele nélkül szeretném megoldani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!