Suzuki Swift 1.6-os motorral?
Ne tétovázz, vedd meg.
Mi is ilyent keesünk, mert az egyik legjobban sikerült tipus. Tavaj vettünk pont ilyent, de automatában, ma is hibátlanul működik..
a bemutatott darabnak bármi baja is van, az javítható úgy, hogy nem vág földhöz a kőccség. persze lesznek járulékos költségek, de azok minden autónál vannak.
vedd meg, és lesz egy elegáns autód.
#7 + Magyar eleganciás. Amúgy kisebb bár más arányú a csomagtere mint a ferde hátúnak.
Ez mondjuk nem lesz az országutak bajnoka. Városban jó, autópályán elmegy, amúgy lakóterületen meg amúgy sem árt figyelni.
Viszont egy kötelező szerviz mellett, minden cserélni ami megérett rá, és javítani, na és úgy megéri megvenni.
2 napja vettem egy ilyet, egész pontosan nekem a 2001-es Suzuki Swift Sedan 1.6 GX Manager IV. van, de az kb pár apróságot nem számítva ugyanez.
Nekem 370 pénzembe került, van rajta pár filléres javítani való, de szerintem megérte.
Ha a motor, futómű rendben van és nem rohad, akkor érdemes megvenni! 400+ árával majdnem biztos, hogy a beltere jobb mint az enyémnek, szóval IGEN nézd meg és hozd el ha tetszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!