300. 000 ft körül egy suzuki swift kb 90. 000-120. 000 km-el,1. 0-1.2-es motorral, benzines, jó választás lenne első autónak?
Jah és persze fel tudjam tartani, tudjam tankolni és lehetőleg az alkatrész se legyen bele BMW szintű árkategóriájú.. :-)
Így is jó egy ilyen kaliberű autó?
Papír,tény és való.
Viszont a 3 ajtós 1.0-es swiftemmel örömmel jártam le szegedre pestről simán 130 utazó. Ki sem akartam szállni,olyan kényelmes volt. Átültem egy astra-ba,az kínzás volt.
Milyen úttartási gondok? Futóművet kell állítani néha
napján kistesó,az ablakot pedig feltekerni autópályán.
Ha olcsó és igénytelen autót akarsz akkor jó, de akkor szerintem 1.3-as keress, valami normálisabban felszereltet, amiben van légzsák,klíma...
Esetleg egy 1.6 szedánt :D
városban inkább az 1000-es. az 1.3-asokból 96 után aluszelepfedeles motorokkal szerelték amin sok minden más mint a korábbi lemezszelepfedeleseken. első autónak a suzuki jó választás. 300000-ért fapados??? hm... és 365000-ért vettem 2000-es 1.3 FULLEXTRÁS ÖSSZKEREKES SWIFTET. fullextra alatt értem:
ülésfűtés klíma abs servo légzsák lámpamosó elektromos ablakok elektromos tükrök elektromos fényszóróállítás stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!