Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw e46-ot érdemes még venni?...

Bmw e46-ot érdemes még venni? Nem öreg már? Apám nagyon leakar beszélni róla, és fontos, hogy a napokban autót vegyek!

Figyelt kérdés

Azzal érvel, hogy a gatyámat is leeszi majd és öreg már, mindig lesz valami baja, amit drágább megcsinálni benne, mint más típusoknál.

Azzal érvel, hogy 1,5-1,8 millióért vegyek inkább valami kismotoros fiatal, 2010-2012-es autót ami szinte még garanciális, mert azokkal nem lesz gond vszínű.

Nos, fiatal vagyok, 23 éves, autómániás vagyok és a bmw volt az örök kedvencem.

A másik, hogy nem akarok beleülni egy mini méretű autóba, ami fapados, és 70le alattiak.

Ha az erősebb kategóriából választok, akkor meg ott van a ford focus, mondeo, citroenek, meg pár opel talán, amik egyáltalán nem stílusosak szerintem.

Ilyen fiatalon nem akarok sablonos éppen eltotyogó autókba ülni.

Mit gondoltok? Egy bmw e46 320-330d valóban öreg már és sok baja lehet és drága fenntartani?

Pénzzel nem hinném, hogy gond lenne, átlagosan havi 250-350 ezer ft-ot tudok megtakarítani, viszont vannak céljaim (lakás, üzlethelyiség, stb.) szóval nem akarom azt, hogy az autóba follyon a pénzem.

Kb 4-5 éves időszakra venném az autót, utána cserélném.

2016. aug. 19. 11:05
 1/5 Johnny Bravo ***** válasza:
2016. aug. 19. 11:46
 2/5 A kérdező kommentje:

Az összes ilyen cikket olvastam már, ezt többször is.

Azért köszi.

2016. aug. 19. 11:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Igaza van apudnak, mégpedig azért mert ezekből nagyon sok a széthajtott sz@r és nehéz lesz találni jó, bár 1,8millióért már szép 320d-t szoktak árulni, de azért tudnak drága kiadások lenni az autóval.

Nem tudom milyen távokon használnád, ha pénzkímélősebb megoldást keresel 20i-től felfelé a benzinesek aránylag megbízhatóak.

2016. aug. 19. 12:07
 4/5 A kérdező kommentje:

Csak dízel jöhet szóba! Semmi más, megvan az okom rá!

Ha fiatalabbat néznék más márkából, annak is dízelnek kellene lennie!

2016. aug. 19. 12:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert az E46 aztán nem sablonos:) Még a coupe csak csak, kinéz valahogy, de a sedanban semmi nincs. Egyébként igaza van apádnak. Ha ennyire fontos a fenntartás akkor vegyél egy VAG dízelt, esetleg Opelt és kész.
2016. aug. 19. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!