Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hangosabb lesz tőle a kocsim...

Hangosabb lesz tőle a kocsim ha a kipufogócső végét leflexelem?

Figyelt kérdés

Túl hosszú és kilóg a kocsim hátuljából,nem is értem hogyan rendelhetett ilyen kipufogót az illető szakember,bár igaz hogy nagyon megvagyok elégedve vele

Engem annyira nem zavar de ma is majdnem keresztül estem rajta meghát na,eléggé érdekesen néz ki.Ha leflexelem a végét akkor lesz annak valamilyen negatív következménye?

2016. aug. 18. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen vége van? Sima egyenes cső?
2016. aug. 18. 16:41
 2/5 A kérdező kommentje:
A vége lehajlik a föld felé
2016. aug. 18. 16:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen volt raktáron. Ha abból a csőböl vágsz le, ami a hátsó dobból kilóg, akkor semmi nem változik, csak nem botlasz meg a végében.

Nézd meg az autókat, hánynak lóg ki a vége. aztán vágd le annyira, amennyi tetszik. csak a dobba ne vágj bele.

2016. aug. 18. 16:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Le lett flexelve,álló helyzetben nem tűnt hangosabbnak,majd holnap letesztelem
2016. aug. 18. 19:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha a motor felőli végé flexeled el, hangosabb lesz...
2016. aug. 18. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!