Tudtok olyan autókat mondani amelyeknek nagyon lágy a felfüggesztése?
Figyelt kérdés
Régebben nagyon sok modell volt amelyiknek annyira jó volt a rugózása, hogy szinte nem lehetett érezni a gödröket. Most az új autóknál egyre feszesebb.. alig van olyan modell ahol jó lenne.
Pl 1-es octavia nagyon lágy volt, ahogy jöttek az új modellek úgy lett egyre rázósabb.
Ugyan ezt tapasztaltam a focusokkal is pl.
Mondeonál szintén volt ilyen.
Érdekes még, hogy pl a kombiknál sokkal keményebb a felfüggesztés mint a sedánnál. Illetve akár ugyan annál a tipusnál az egyes eltérő felszereltségi szinteknél is előfordul.
2016. aug. 18. 14:00
1/5 anonim válasza:
Citroen c5 pl, hidropneumatikus rugózása van, nagyon finom szerkezet. Toyoták esetleg.
2/5 A kérdező kommentje:
citroenről én is hallottam, csak azt is h költséges a fenntartása :S toyotát próbáltam ,aurist és yaris-t is, de nem jött be. avensis lehet h jó, de az nekem túl nagy lenne, ami végül is a c5-re is igaz. Astra/focus méret a max amit szeretnék venni.
2016. aug. 19. 11:34
3/5 anonim válasza:
Nekem eddig a leglágyabb felfüggesztésű autó amiben ültem, az egy Ford Focus volt. Már-már furcsa volt, nem éreztem annyira, hogy mit csinál az autó, és szerintem pontatlanabb is volt a kormányzás emiatt. Bár én Ladákhoz és Wartburgokhoz vagyok szokva...
4/5 anonim válasza:
Attól, hogy valaminek keményebb, feszesebb a futóműve az nem azt jelenti, hogy rosszabb lenne! Sőt... Nagyon nem mind1, hogy egy autó mennyire billeg egy kanyarban.
5/5 BiTOPro97 válasza:
Széles utakra tervezett, az Amerikában is futó európai autók közt érdemes körbenézni, ha PSA-t kilövöd. Azon túl, már újból csak a prémium és futómű szabályozós autókban van ilyen, és azokban tudjuk állítgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!