BMW-t lehet kapni 650-750Ft értékben kapni?
Első autónak bmw-t akarok.
a pénz megvan rá csak nem tudod, hogy akik kínálják azok mennyire megbízható eladó és autó.
mi az hogy,akár hármat is vehetsz ennyi pénzért.
"mennyire megbízható eladó"-semennyire,az egész világ átbaxásra épül.magadban sem bízhatsz meg,nemhogy másban.az autó megbízható ha rendesen törődtek vele,szervizelték stb amire vajmi kevés az esély,főleg ebben az árkategóriában.
Eleső autónak ne vegyél BMW-t. Nagyon szar kocsik. Nekem is van egy e36 328i coupe, de állandóan van valami baja...
Ha 750-ed van kocsira legyen még vagy 750 a javításra is mert ennyi pénzért szarok lesznek.
#4: [link]
Ezt is olvastad? :D
Épp ma raktak fel e32 csoportba még gyári benzinszűrőről képet, kitudja hány éve volt benne...
Nekem hazaúton a klima hosszbordás szíj feszítő tartója eltört. Azon imátkoztam hazáig kibírja a "sima" hosszbordás szíj, mert arról megy a vízpumpa,viszkó, vagyis a viszkónak látszó valami, mert az se zárt össze melegen, stb....
Lehet venni 650ért BMW -t, sőt még 250ért meg 150ért is, a kérdés mennyit költesz még utána rá.
50tól felfelé kezdenek lenni a vállalható, de még keményen pénzt emésztő példányok, 1mFt felett már a jók.(olcsóbb verziók, mint e30,32,34,36,39,46)
A fiatalok vagy ritkábbak(m3,m5,stb.) meg 2mFt tól felfelé....
650ért ha veszel egy e30,32,34,36,38,39 -t akkor legyen még bőven pénzed első hónapokban akár havi 100 is!!!!
Másik télen meg ésszel, mert sok kezdő fekszik meg mikor eljön a tél és nemadja ki a hácccsóókerekes :D
Első kocsinak max 100pacit nézzél pl. egy 316i bőven jó, mert egy 328 vagy 540 -t simán lezuzól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!