Simson S51-nél fékpofát cseréltem, de az új pofa szorul a dobban, miért?
Figyelt kérdés
én arra gondolok hogy még új , és meg kell kopnia, de nem biztos
drága, német pofákat vettem
2016. aug. 17. 19:28
1/5 anonim válasza:
Nem szabad szorulnia az új pofáknak sem.
A bovdent/fékpálcát visszaállítottad?
A belegányolt lemezeket kiszedted?
Jól raktad össze, ellenőrizted hogy jól áll-e minden mielőtt összeraktad?
2/5 anonim válasza:
Azért, mert nem értesz hozzá és elfuseráltad.
3/5 A kérdező kommentje:
azért le kell szólni, mert mint kiderült, elfelejtettem bezsírozni az új keréktengelyt? vagyis úgy tűnik hogy az volt a baja, mert jól volt mind2-szer összerakva
2016. aug. 17. 20:06
4/5 anonim válasza:
A tengelyt nem igazán kell zsírozni, még szerencse, hogy nem a fékpofákat zsíroztad!
A keréknek a csapágyakon kell lefordulnia, nem a tengelyen. Ha a csapágyak beálltak és a tengelyt kell kenni, hogy elforduljon a kerék, akkor régen rossz!
(Mielőtt beszólsz, épp most restaurálok egy S51-et!)
:D
5/5 A kérdező kommentje:
tudom hogy csapágyon kell gördülnie, ezért se értem, de nem baj, most már jó, szétszedtem, ugyanúgy összeraktam, és most jó
2016. aug. 17. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!