Kezdő jogsis vagyok! Milyen Autót éri meg vásárolni 400ezer Ft-ért? Max 500?
Igazából ezt néztem ki most a nagy keresgélések alatt :) g-s astrák nem nagyon voltak 450ezerig .. mivel ugye az már egy más kategória az f astra nem nagyon jött be .. francia autót meg nem akarok venni mert az elvileg egy hulladék autó. BMW ennyi pénzért nem lesz értelmes se audi meg hát azokhoz nem lenne elég az ösztöndíjam meg a diákmunkás fizetésem ,hogy fizessem a szervizet. Suzuki hááát az már olyan semmilyen autót rákerestem és 99.9% suzuki swift és az olyan semmilyen autó minden 3 átlag embernek olyanja van :) Jó nincs vele bajom de ha úgy van akkor már egy ilyen opel vectra még is csak férfiasabb,nagyobb autó mint egy swift vélemények róla esetleg tapasztalatok ?
Hát, az Opel-lel lehet viszonylag jó fogyasztást elérni, de hogy élvezni? Jó vicc :)
Én eddig (25 éve van jogsim) két élvezetes elsőkerekes autóval találkoztam, az egyik egy VW Corrado, a másik egyik Honda Civic volt. Utóbbi turbósítva lett, így az erő kompenzálta a élvezetmenetes kanyarbevételeket.
Jó kompromisszumnak tudnák ajánlani egy régi Ford Focus-t (vagy az előbb felsorolt két típust).
7: Mit ne lehetne élvezni egy Opelen vagy más hasonló kisautón???
Kezdő jogsival ne száguldozni akarjon valaki, meg versenyezni. Mondjuk később se. Arra ott vannak a versenypályák.
Egyébként meg azért, mert kicsi egy autó, még nem lassú, azok sem 40-nek döcögnek :D
Megint keressuk a nem létezo autit amivel elvezet menni,jol gyorsul de nem fogyaszt semmit,legyen ferfias es mindezt 400ert.........
Az 1.6 vectrarol tudjad,hogy egy igazi fogyasztas bajnok!Varosban 10+ a fogyasztas,cserebe nem is megy!de ha mindenkeppen ikyet akarsz vigyel magaddal valami hozzaertot,mert ezekkel a regi vectraccal be lehet vasarolni.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!