Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót érdemes vásárolni...

Milyen autót érdemes vásárolni 800e ft-ig?

Figyelt kérdés
800.000Ft-os keret adott, autó vásárlásra.A kérdés hogy melyik modellben érdemes gondolkozni ? Ebbe a keretbe már beleférnek a 2000 és 2004 közötti autók csak nem tudom hogy melyik lenne pontosan a megfelelő,megbízható autó.Igazából egy 307-es Peugeot-on gondolkozom de sokak szerint nem megbízható autó mert nagyon gyakori a probléma.Itt van még kilátásban a sokféle típusban elérhető Opel sedan-ok de legtöbb kínálatban lelakott ütött kopott a nagyrésze , na meg 200-250.000 fölötti kilóméter futás ami alapból lehangoló.Esetleg még a Ford Focus...De nagyon szeretném a ti véleményeteket ha leírnátok hogy miben érdemes gondolkozni ebből a keretből.Leginkább tapasztalatból eredő véleményekre és információkra lenne szükségem mert nem igazán szeretnék autó vásárlás után havonta szerelőhöz menni és alkatrészeket vásárolni.: ) Nagyon szépen köszönöm ha megosztaná valaki a tapasztalatait és adna egy ki indulópontot.
2016. aug. 5. 06:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Ennyiért már kapsz egy jobb állapotú g-s astrat amiben egy kis extra is van!
2016. aug. 5. 06:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha ötajtós kocsi kell akkor ennyiért bőven kapsz Golf IV-t (én ezt venném) Astra G-t, Fabia-t, Corsa C-t.
2016. aug. 5. 07:33
 3/6 Tomcatters ***** válasza:
En annyiert valami kis 1.4 - 1.6 vvt-i corollát vennék
2016. aug. 5. 08:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Ti elolvastátok amit le írtam szöveget a kérdés alá, vagy csak a kérdést olvastátok el ? Én is tisztába vagyok azzal hogy ennyi pénzért mit lehet meg mit nem lehet venni.Engem az érdekelne hogy akinek ilyen értékű autója van mondja el a véleményét a tapasztalatait hogy mit érdemes venni melyik modellt és miért azt.Köszönöm
2016. aug. 5. 18:38
 5/6 Tomcatters ***** válasza:

Fateromnak pl van egy 1.4 vvt-i corollam 2001 es van benne 200 ezer km soha semmi baja nem volt a kopo alkatreszeken kívül fogyasztása jonak mondható 100km en autopalyan kb 5.8 , varos 8 ,vegyesbe kb 6.8-7 litert eszik... ahoz kepest h 1.4 dinamikus is 97 le :)

Ha esetleg valamit kihagytam kérdezz

Peugeotrol nekem sincs jo velemenyem haveromnak van 307 1.6 benyasa elektronikai gondok tomkelege van ... Mutteromnak van egy 206 1.4hdi je ..... arról nem is írnék..... nem akarok regényt irni az eddigi hibáiról :/ (főleg elektronikai ) Nekem van egy 2004 2 liter benzines accordom az is full hibamentes uj kora ota hasznaljuk az itt leirt autókat... esetleg tudom ajanlani 800 ezerig az elozo generacios accordot 6.gent az is nagyon megbizható 1.8-2 literes motorja nagysagrendikeg kb 2 dcl fogyaszt többet mint az 1.4 corollánk

2016. aug. 5. 20:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy megosztottad velem ezeket.
2016. aug. 5. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!