Most volt aktuális az autóm műszakija, ott is hagytam, de szóltak hogy elvesztették az összes papírt! Mit lehet tenni?
Ez hülyeség.Hogy tűnhetnek el a papírok?Azokra nagyon vigyázniuk kellene
Az autót miért nem szállíttattad el onnan mert ha drága én biztos nem hagynám ott.
Szerintem menj be minél hamarabb és érdeklődj mert már azért 2 hét alatt meglehetett volna csinálni a papírokat.Ha nem fenyegesd meg őket hogy be fogsz menni a rendőrségre és fel fogod őket jelenteni.
Sajnos előfordul, hogy elkallódnak az iratok.
Be kell menni az okmányirodába és ott felvetetni egy jegyzőkönyvet az eltűnés körülményeiről.Ekkor viszont fizettesd ki a szerelőkkel a forgalmi engedély árát. Ez 6000 Ft. Zöldkártyával már nem kell foglalkoznod, mert a műszaki vizsgával automatikusan érvényessé válik és már nincs a kis zöld színű kártya, ami régen volt. A biztosytás meglétéről pedig a biztosító biztosan ad másolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!