VW tdi motorok?
Volkswagent szeretnék venni common rail tdi motorral. A kérdésem az lenne, hogy ezeknek is olyan sok típushibájuk van, mint a 2.0 pdtdinek volt (hengerfejrepedés, olajszivattyú, balansztengelyek, fezérműláncszakadás stb...)
1.6 és 2.0 crtdi között vacilálok, úgy hallottam, hogy a 2.0-nak a korai darabjai még szenvednek olajszivattyú problémától.
Aki kicsit jártasabb a témában leírná, hogy melyik évjáratok a megbízhatóbbak, és hogy miket kerüljek, előre is köszi!
igen.igen... én is hallottam, hogy abból is volt olyan széria, ami bírja, csakhát akárhogyan is nézzük az volt a konzern legrosszabb dízel motorja.
Szóval akkor a crtdi-knek már nincsenek ilyen idegesítő típusbetegségei? Leszámítva persze azokat a dolgokat, ami minden common rail dízelre jellemző....
És mi az ami minden common rail-re jellemző?
Azon kívül, hogy nem fűtőolajat kell bele tankolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!