Kitudtok nekem olyan szöveget találni ami frappáns és jol hangzik? (többi lent)
Figyelt kérdés
nagy seat alhambránk van. megyünk az uton akárhol( autopálya, város stb...) mindig leakarnak szoritani az utrol, v nekünk akarnak jönni. sztem nem tul kicsi autonk van szal nem tom h mért ne vesznek észre:s a feliratot rikitó zöld matricával szeretnem felragasztani, csak nem tudom h mit kéne oda irni( nem vagyok kicsi h h nem láttok v vmi hasonlo...) ELöre is köszike:)2010. ápr. 19. 17:32
11/13 A kérdező kommentje:
köszi! ez naon joo:)
2010. ápr. 23. 21:24
12/13 anonim válasza:
Nyisd ki a csipád,VAZZE!!
Színek:magenta,sárga,vagy zöld, lehetőleg fluoreszkáló legyen,az a vakok szemét is kiüti(nem tiszteletlenségből mondom.) [link]
13/13 A kérdező kommentje:
olyan valamivel fogom:) kösz
2010. ápr. 26. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!