Luxus a Lada kardántengelyt hetente lezsírozni?
Figyelt kérdés
Általában heti 60 km bele megy az autóba. Ettől függetlenül lezsírozzuk.2016. aug. 15. 19:52
3/8 anonim válasza:
Lezsírozni? Az mire jó?
Én 10 évig közlekedtem napi 40km-t egy Ladával, és egyszer sem csináltam.
4/8 Johnny Bravo válasza:
Es a tengelyen mit zsirozol?Gondolom max a kardankeresztet!De azt meg nam vagom mi ertelme van 60km-enkent kenni?!?
5/8 anonim válasza:
Kardánkeresztben zárt csapágy van, van ám értelme zsírozni...
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Lehet zárt a csapágy de van rajta zsírzószem.
2016. aug. 16. 14:37
7/8 Johnny Bravo válasza:
"Lehet zárt a csapágy de van rajta zsírzószem."
Nem értem az összefüggést!Azert mert valamin van zsírzószem akkor azt 10percenként kell kenni???
8/8 anonim válasza:
Eredeti Lada könyvben most megkerestem. A Kardánkeresztet nem is kell zsírozni, csak ha szét van szedve. Valami bordás kötést kell 30ezer KM-enként. Szóval ráérsz azzal ... Annyira karban akarod tartani, akkor a motorolajat nézd meg 500Km-enként :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!