Ha nincs töltése a motoromnak, akkor okozhat ilyen tünetet?
Figyelt kérdés
Adott hogy nem elégséges a motorom töltése...ez nem nálam hanem a szerelőnél derült ki...én nem tapasztaltam,májusban cseréltem az 5 éves aksimat,mert meghalt teljesen,az újjal semmi problémám nem volt.Míg nem szarelőhöz vittem s ő mondta hogy nem megfelelő a töltés.Na már most van egy olyan tünet hogy bemelegedett motornál 10-15 km megtétele után,ha megállok lámpánál s egyéb okból,és elnegedem a gázkart leáll a motor legtöbbször gond nélkül újra indul de van amikor szenvedek vele.Ez a tünet akkor is van ha sebességben állok meg vagy üresben.Rossz töltés okozhat ilyen tűnetet ?2016. aug. 15. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!