Honda Civic 1,5 vtec ez gyarilag ilyen erotlen vagy szethajtott autot vettem?
A leírtak alapján és a "rizsrakéta" elég népszerű a fiatalok körébe akik szarrá hajtják őket és a halálba pörgetik. Az optikai tuning egyértelműen elmondja azt, hogy valami "tuner" gyerek tulajdona volt aki lestrapálta.
Nos 2 dolgot próbálj majd meg.
1. Elindulásnál 1-be pörgesd fel 4-5000 majd dobd rá a kuplungot és padlógáz. Itt szinte biztos, hogy el fog pörögni a kerék. A hondák motorját eléggé pörgetni kell és a 134 nm-ból a maradék nem a 2-3000 es fordulaton fog. Szóval így próbáld.
A 2. kérdésre is megadtam a választ pörgetni kell őket nem véletlenül van 9000-ig skálázva a ford. számmérő. 2800-as fordulation nincs semmi ereje menj 4-esbe vele ennyi.
.
Érdekes, nálam a kettest is végighúzza, igaz csak 185-ös gumival, nagyobbal még nem próbáltam :) nézesd át a féltengelyeket és a váltót, mert szerintem az erőátvitelnél lesz valami, esetleg a futóműben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!