Honda Civic 1,5 vtec ez gyarilag ilyen erotlen vagy szethajtott autot vettem?
Hát nagyon úgy tűnik egy hulladékot vettél.
Hogy paliztak be ennyire?
"én csak azt tudom, hogy ameddig a kerék pörög maga alatt, addig egy centit sem haladsz előre"
Ja,akkor Senna meg hülye volt ugye?
Kérdésre pedig,biztos hogy baj van vele,ismerősöm pont most vett egy 6gen 1.5vtec sedan civic-et,és nagyon jól megy az autó.
Kereket pedig sokkal de sokkal gyengébb autók is elforgatják,ha csak nem sperr-es és nincs rajta 255-s gumi 18-as felnin.
Hibakódot kéne olvasni először,át kéne nézni a szívó oldalt (nem szív falsot,nincs-e eltömődve,nem koszos-e a szűrő).
Ha nincs gond az üzemanyagrendszerrel és a szívó oldallal,illetve ha nem barmolták szét a motorvezérlő programját,akkor mennie kéne rendesen.
Hat en surgosen atnezetnem/eladnam.
Nem volt meg hondam,de anyam 1.5vvt sx4-vel gyonyoruen lehet menni mar 60al is 5-ben.arrol nem beszelve hogy miket lehet vele baromkodni...elso autonak k rva porgos volt szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!