Az indeylámpáim nem működnek rendesen. Tudnátok kérlek segíteni? Opel Corsa B
Figyelt kérdés
Szóval a helyzet az hogy ha csak beindítom a kocsit az első lámpák automatikusan bekapcsolnak és úgy rendesen működik az index, viszont ha felkapcsolom a lámpát rendesen és úgy szeretnék indexelni elkezd villogni a féklámpám is és az összes indexlámpa. Esetleg valami ötlet vagy tapasztalat? Válaszaitokat előre is köszönöm :)2016. aug. 12. 19:28
1/2 anonim válasza:
Az F Astrám csinált hasonlót, ott az volt a gond legalább is a hátsó lámpa búra csatlakozói iszonyatosan elvoltak koszolódva és érintkezési hiba miatt hülyéskedett ennyit. Akkor szét szedtem és zsíroldóval jól átmostam, hajszárítóval szárítottam meg, majd befújtam kontakt sprével, és ezzel sokat segített rajta, de tökéletes akkor lett amikor egy szerelő ismerősöm egy szál vezetéket kiszedett a csatlakozóból és 1 méternél levágta majd össze toldózta és újra betette a csatlakozóba. De mondta hogy ez lehet kapcsoló hiba, lehet index kapcsoló hiba miatt is ez a jelenség. Meg a biztosíték tábla mögött is körülnézett hogy nincs-e valami gubanc.
2/2 anonim válasza:
Előttem már írták,hogy test érintkezési hiba .Minden hátsó lámpához menő test csatlakozást tisztíts meg alaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!