Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift. Hasznaltan,10...

Suzuki Swift. Hasznaltan,10 evesen,1 milla korul, vennetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, regota pingpongozok a kisautok kozott 1 millio korul. A Suzukitol elfordultam, mert ugye ez a koztudat, h "csak" Suzuki..

De igazabol ez az uj szeria.. torestesztek jok, a felszereltseg jo is lehet. Kerdes megbizhatoan elvisz A-bol B-be mindig?

Szethullik az elektronikaja 150e km elott, mint mondjuk egy francia vagy olasznak? Sokat fogok gorcsolni vele, h egyben maradjon? Mint a Fabiat, amit folyamatosan szerelnek es mindig beazik?

Szal osszehasonlitasban is ti hogyan alltok hozza?

A valtogondrol tudok, h azt cserelni kell..

Valasztek van rendesen.

2016. aug. 11. 10:52
1 2
 11/12 veterán vas ***** válasza:
100%

Ha érdekel leírom a saját tapasztalatomat.

10 éves, én vagyok az első tulaj.

Jelenleg 110 ezer van benne.

Megkapja az előírt olajat, szűrőket, néha lemosom, és kitakarítom. :)

60e.-nél kapott előre két új tárcsát és betéteket (a gyári fékbetét "csak" annyira volt kemény, hogy megette a tárcsákat) Ebben most már 40e. van de a fém nem kopik semmit. 8 éves korában köszönt el az akku, és most 100e. után lett kopogós a két első lengőkar(borsod megyei vidéki utak) Mivel a talpas szegecselve van, ésszerűbb volt a lengőkarok cseréje, így most a gumituskók is újak. (2komplett lengővilla+munkadíj+futómű áll. 38000FT.

A váltóolaj 70e-nél lett cserélve, szép tiszta jött le, semmi fémszemcse semmi morzsalék. Ezenkívül még az ablaktörlő gumik lettek cserélve. Jut'eszembe, a 10 év alatt egyszer volt egy naggggyon komoly villamossági problémám, cserélni kellet az egyik rendszám megvilágító izzót!

A nyári gumik egy Dezent alu-garnitúrán vannak, a téliek a gyári lemezfelniken. Már megvettem az új gyertyákat, de még nem lettek kicserélve, várok, majd ha egyszer köhintett a motor.

Pár napja jöttünk hazafelé a Balatonról, simán gurult 160-at.

Ennyit tudok mondani róla, nem dicséret, nem fikázás, csupán a mindennapi tapasztalat.

A törésteszt???

Olvastam róla, de nincs szándékomban kipróbálni.

/különben sem labor körülmények között szoktak az emberek autókat törni/

Ja, igen, hogy ez csak egy Suzuki!

Tényleg, ezt már nekem is mondta a szomszéd. Aztán a szakadó esőben elrohant a buszmegálló felé egy rohadt nagy bőrönddel a kezében. Hmmmm. ;)

2016. aug. 14. 12:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát bármennyire is jó autó a suzuki, repülni az sem tud. A repülőtéren parkoltatni az autót még Krőzusnak is drága lenne.

10 évesen nemhogy a Suzuki, de bármilyen más autó se számít még idősnek és megbízhatatlannak, én ennyi idősen még egy francia, vagy olasz autót is meg mernék venni.

Kivéve ha a 10 év alatt belehajtottak félmilliót.

2016. aug. 15. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!