Tényleg lehet semlegesíteni a Kettőstömegű lendkereket?
Elnézést, igen kicsit kiborultam. 105 ezerért vettem az autót 2 éve. annyi volt a baja, hogy rohadt a küszöb. a taposólemez, és le volt járva a műszaki, eztán a eladó felvetette, hogy ha nem akarok vele foglalkozni és jó lesz amíg lesz akkor átviszi okosba a műszakin az autót de ez plusz 25 lesz. Mondtam oké. Nos azóta van nálam az autó, olajat eszi és rossz az úttartása, tehát 7 fokba balra kell tartani a kormányt ha egyenesen haladok. Kuplung mint írtam cserélve volt, már akkor szólt amikor megvettem meg a csöpögött az olaj. Mindegy eddig nekem a járgány nincs 200-ba és még megy. De van egy másik autóm amit kicsivel jobban foglalkozok, nála 10000km után minden fontosat cserélek. De az nem munkába járós, vásárlós autó, csak hobbi.
Szerintem akkor maradok a Ignis-nél. Most úgy vagyok, hogy este nem tudok vezetni karcos a szélvédő és a szemből jövők lámpája meg a karcos szélvédő megtöri a fényt és valami borzalom. Ezt vagy bontóba vagy megcsináltatom és odaadom a uncsi tesómnak, most csinálja a jogsit. JAJA nem fogok ezzel a kettőstömegűvel szívni. De a benzines újabb járgányokon még filózok.
Ezt nagyon sokan mondják. Kínzom az olcsó autókat. Volt, hogy 2 év olajcsere nélküli autóm is amibe csak tankolni kellett. Egy kis Unó. Volt, hogy zárlatos volt az akksi és udvarba toltam be, majd amikor meg kellett állnom akár egy kávéra vagy bemenni a tescoba egyszerűen kivettem a kulcsot járó motornál, és nem kellett leállítani, annyira nem volt időm, hogy akksit vegyek. Van ilyen.
De ezek szerint akkor semmi értelme sincs semlegesíteni a kettőstömegüt. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!