Milyen gyorsan szereszhetek jogsit ha már van 150 óra vezetéi gyakorlatom oktatóval külföldön?
Figyelt kérdés
Külföldön megprobáltam megszerezni a jogsit de nem sikerült de sok órát vezettem oktatóval és ott letettem a kresz vizsgát.Gondoltam hátha otthon jobban menne.Ki tud egy nagyon gyors tanfolyamot ajánlani?2010. ápr. 18. 21:08
1/2 anonim válasza:
Hát ha 150 óra vezetésből nem tudtad lerakni akkor ott valami nagy gond van... Én 20 órát vezettem utána mentem vizsgázni és minden "hátszél" nélkül sikerült elsőre.
Asszem ha ennyire nem megy akkor elküldenek valami orvosi vizsgálatra... Van akinek nincs érzéke a vezetéshez, az ne vezessen, mert csak bajt okoz másoknak!
2/2 A kérdező kommentje:
Itt teljesen normális hogy valaki 4-5x megprobálja amire sikerül.Nekem sajnos nincs pénzem 5x kifizetni a vizsgadijat ami 200Euro/vizsga.Nem arrol van szo hogy hülye vagyok vagy nö nemü.
Sajnos nem segit rajtam hogy neked elsöre sikerült.
2010. ápr. 20. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!