Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az mennyire kockázatos, hogy...

Az mennyire kockázatos, hogy egy 50es robogó adás vételijébe azt írom, hogy 30 köbcentis, hogy ne kelljen rá jogsi?

Figyelt kérdés

Persze megmagyaráznám hogy ez egy otthon épített kissebb motor ami robogó jellegűre épült de igazából nem az. Persze ezt jobban előadva.

Aki olyasmit akar írni hogy miért vagyok tisztességtelen stb. az nem igazán hasznos válasz.

2016. aug. 8. 23:29
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Az lett volna normális válasz amiben leírják hogy erre mi az eljárás, hogy bukok le. De ehelyett azt kaptam hogy remélem megb*sznak a rendőrök meg hogy mennyire hülye vagyok. Mond el nekem kérlek milyen formában tudom ezeket a válaszokat hasznosnak tekinteni úgy, hogy az egyik sem a kérdésre adta azt a választ.
2016. aug. 11. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!