Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gumiégetés gyenge autóval...

Gumiégetés gyenge autóval lehetséges?

Figyelt kérdés
Z12xe motoros g astra-ról lenne szó

2016. aug. 8. 23:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%

kézifék behúz, esetleg lehúzott ablaknál a két "b" oszlopnak 1-1 haver nekifeszül, hogy lefogják, még az első kerékre locsolsz egy kis motorolajat, nagygáz, kuplung ki, és hadd szóljon.

Anno mi E30-at fogtunk le, mondjuk az egy 2.5-es hathengeres volt, de 4-en, vagy tán öten lefogtuk, úgy, hogy a srác a kuplungról ballal a fékre ugrott (hátsókerekes ugye), a hátsó féket elforgatta a kerék, az első meg fogta az autót.

Szóval szerintem lehet az 1.2-es astrával, csak ügyesen.

A pizzás srác nálunk az 1 littyós szuzóval füstölgette a gumit néha, mondjuk az csak 155.ös volt talán. :)

2016. aug. 9. 11:09
 12/23 anonim ***** válasza:
61%
Simán, bedobod a kandallóba aztán hajrá.
2016. aug. 9. 12:14
 13/23 A kérdező kommentje:
A próba megvolt, inkább megégette a kuplungot mint hogy kipörögjön, valószínűleg ez az időnek is köszönhető(nagy melegben szinte minden indulásnál csikorog egy minimálisat) úgyhogy majd megnézem mégegyszer
2016. aug. 12. 07:29
 14/23 anonim ***** válasza:
Rakj rá kisebb gumikat, vagy csak pumpáld őket jobban fel (az elsőket).
2016. aug. 12. 08:34
 15/23 anonim ***** válasza:
a 14es ötlete is jó, de mondom, kuplung be, egyes, nagygáz, és leugrasz a kuplungról, nem csúsztatod. Ha csúsztatod nagy gázra, akkor persze hogy megég.
2016. aug. 12. 08:45
 16/23 anonim ***** válasza:
Kétféle gyenge autó van: A könnyű gyenge,és a nehéz gyenge. G astrád utóbbi,tehát csak sóderen fogsz elkaparni.
2016. aug. 12. 12:59
 17/23 anonim ***** válasza:
elkapar az aszfalton is, hidd el. ha hátsókerekes lenne, akkor nehezebben, de elsőkerekessel simán lehet. ha egy szutykos 1200-as zsigulinak ki lehet csapni a seggét, akkor egy 1.2-es astrával is lehet gumit füstölni. csak virsli gumik kellenek.
2016. aug. 12. 13:06
 18/23 A kérdező kommentje:
Megtapadnak a gumik és inkább a kuplung kezd el rángatni sajnos... Meleg aszfalton majd még egy próbát teszek, de sztem ezekkel a gumikkal ez ennyi
2016. aug. 14. 19:58
 19/23 anonim ***** válasza:
a meleg aszfalt még jobban tapad
2016. aug. 16. 09:54
 20/23 A kérdező kommentje:
Azt tudom, viszont olyankor az autóm könnyebben kapar meg, sztem túl lágyak a gumik nagy melegben
2016. aug. 16. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!