Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Astra G-be milyen autórád...

Opel Astra G-be milyen autórádiót kell venni?

Figyelt kérdés
Sajna tök amatör vagyok ezen a téren, de vettünk egy astrat amibe nem volt rádió. Max 20 ezret szeretnék rákölteni de nem tudom milyen méretű rádió kell és az hogyan csatlakozik. Valaki homályosítson már fel! Köszi)))
2016. aug. 8. 13:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Gyárilag din1-es és sztem ne bajlódj vele, vidd el autóelektronikáshoz! Mindegyik autórádió hátulján van kötési rajz, de sztem csak az a biztos ha beviszed!
2016. aug. 8. 16:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen 1 DIN méretű rádió való bele és szabvány ISO csatlakozója van. Viszont ha nem gyárit veszel bele, akkor a középkonzolon nem fogja kijelezni az adatokat, de gondolom ez nem probléma, mert a rádió előlapján úgy is kijelzi.
2016. aug. 8. 16:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat. Tehát din1 es rádió kell. Akkor majd megveszem azt a szerelő beköti.
2016. aug. 8. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!