Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » F astra 1.6 8v főtengely...

Dbox kérdése:

F astra 1.6 8v főtengely ékszíjtárcsa csavarját miképp tudom leszedni?

Figyelt kérdés

2016. aug. 7. 19:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk egy megfelelő méretű krovával. De ilyen kérdéseket olvasva felmerül, hogy talán nem kellene.. :D
2016. aug. 7. 19:17
 2/14 A kérdező kommentje:
Ok ezt én is tudom, csak az a gond hogy nem tudom a tárcsát beszoritani hogy levehessem
2016. aug. 7. 19:26
 3/14 anonim ***** válasza:
Kell hozzá jó minőségű külső torxos fej ugyanis torx csavar fogja jó eséllyel. Valamint egy jó hosszú erőkar is kell.Ha van segítséged, akár asszonypajtás vagy kisgyerek már nyert ügyed van! Tedd sebességbe (1vagy R) A segítség üljön be és tapossa a féket igy nehezebben fordul át a motor.Le kell annak jönni csak kitartás kérdése. Ja és normál menetes, tehát balra lazul.
2016. aug. 7. 19:48
 4/14 A kérdező kommentje:
Már mindent megpróbáltunk de nem akar lelazulni, nem tudom mitévő legyek
2016. aug. 7. 20:24
 5/14 A kérdező kommentje:
Ha a gyertyákat kitekerem kiveszem üresbe a krovára rátartok egy nagy csővel és ráinditózok kitekeredne ?
2016. aug. 7. 21:20
 6/14 anonim ***** válasza:
Légkulcs leszedi.
2016. aug. 7. 21:46
 7/14 hosaxx ***** válasza:
Szerintem ha csavarlazítóval befúvod egy napot vársz és ezt követően hőlégfúvóval rámelegítsz engedni fog.Az ékszíjtárcsát jól meg kell fogni a csavarra ráteszed a kulcsot és egy gumikalapáccsal odasózol egy jó nagyot.Biztos hogy meglazul csak akkor nem fog engedni ha oda van hegesztve.
2016. aug. 8. 09:12
 8/14 A kérdező kommentje:
Ok megpróbálom felmelegiteni
2016. aug. 8. 09:48
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat végül sikerült meglazítani a lendkerék beszorításával, mostmár jöhet a vezérműszíj csere:)
2016. aug. 8. 20:28
 10/14 hosaxx ***** válasza:
Azon kívül,hogy a lendkereket beszorítottad csináltál e mást,hogy meglazuljon.Már csak azért ha más is ezzel bíbelődne legyen neki mankó,hogy mi tévő legyen.
2016. aug. 11. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!