Simsonra melyik jobb?
Figyelt kérdés
Szóval van rajta egy gagyirezó így került hozzám. Fel van újítva a blokk esztétikailag is rendbe van téve. Igy megy 67 km/h val. De hangos is miatta. Szeretnék egy gyári enduró kipuffot rátenni. Dob valamit a teljesítményen?2016. aug. 8. 08:14
1/4 anonim válasza:
Nem dob semmit a teljesítményen, marad minden ahogy volt.
2/4 anonim válasza:
Sosem értettem miért vontok párhuzamot a kipufogó módosítása,és a végsebesség között...
Bármilyen kókányolás a kipufogón a teljesítmény jelentős csökkenését eredményezi,ráadásul a motor rovására./kivéve persze a megtervezett tuning kipu-t,egy megpiszkált géphez/.
Másszóval:egy rezótól megsüketülsz de nemfog jobban teljesíteni sőt...
Javasolnám a gyári kipu kiégetését,ha nincs akkor vásárolj rá egyet.
3/4 A kérdező kommentje:
Csak mert gondoltam hogy a 2 ütemü motoroknak a kipufogó a lelke és ha nem megfelelő a folytás akkor a kupufogó gáz is elmegy. Meg ahogy irtam gyárit akarok venni rá mert egy rezó dob van rajta gyári könyökkel.
2016. aug. 8. 10:04
4/4 anonim válasza:
Változhat a teljesítmény, de nem biztos hogy érzékelhető lesz, akár negatív, akár pozitív változásról van szó. Vegyél nyugodtan gyári(nak kinéző)t, halkabb lesz azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!