Elektromos ablakemelő probléma! Mi lehet a probléma? Orvosolható a cseréje nélkül?
A következő a problémám az autómban utólag beszerelt elektromos ablakemelő van ami eddig évekig üzemelt. Most a vezetőoldali problémás lett. A gond a következő felakartam húzni nagyon nehezen jött fel kattogó hangot adott, majd megint lehúztam teljesen és mikor felhúzás közben elkezdett füstölni a kapcsoló kiverte a biztosítékot is. Leszedtem mindent (kárpitot) Megvizsgáltam minden bovden minden rendben van kapott egy kis WD40-et mindenhova, majd mivel nem volt másik kapcsolóm kikötöttem és külön akksival kipróbáltam felhúztam megy le fel csak rettentően kattgog szerintem szorulhat valami mert a vezeték eszméletlenül melegedett gondolom ezért adta fel a kapcsolója is a szolgálatot.
Szerintetek mi lehet a probléma? Megjavítható vagy motor csere?
Köszönöm szépen :)
Ha Spal az az utólagos ablakemelő, akkor kapsz bele külön motort vagy bovdent, ha nem kell az egész.
pl: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!