Simson s51 Enduroról hogy szedjem le a lendkereket?
en is ilyen problemaval küszködtem a flex a legjobb lendkeréklehuzó de csak ha van új lendkereked én tőbe belevágtam a menetet !
Gondolj bele a főtengelynek úgy is annyi akkor nem mindeggy hogy így vagy úgy ?
most a lehúzón vagy a mágnesen ment el a menet?
húzd szét a blokkot és kiütöd a főtengelyt ha már úgy se kell vagy csapágylehúzóval próbáld meg leszedni
szerintem először szerezz egy másik lehúzót ami jobb minőségű, ha az nem segít akkor marad a kiütés
de ha van blokkszéthúzód avval is kilehet nyomni
szerintem nem lesz baja, egy ütéstől le kell jönnie
Amugy sajna rá kellett hogy jöjjek, a blokkot nem os tudom széthúzni igy, hiszen csavarok is összetartják. S az bizony van a lendkerék alatt is...úgyhogy marad a jobb vélszerszám, vagy a flex...... :((((
Köszi a válaszokat amugy! Várom meg az ötleteket!! :)
Ma kipróbáltam egy jooo nagy csapágy lehuzatoval is. Háát...inkabb ugy döntött a dolog, hogy a tengelyen az a kocsi lyukat, ami alapból is ott van, kitágítja, s egy hatalmas lyukat csinált bele, de a lendkerék meg se moccant. Igaz..a lehuzatót (mivel hatalmas volt), nem tudtam mind a három karjával megfogni, hanem csak egyel. De igy is szepen ráült es ott maradt, ugyh nem hinnem h ez volt a baj. Mindenesetre meglepő jelenség
07n csin¨˘ltam egy speci¨˘lis lendker¨Śk lehuz¨Žt. egy vascs02 a v¨Śg¨Śb02l ki¨˘ll 5 darab betonvas az 5 02dik a f02tengelyen t¨˘maszt be a m¨˘sik n¨Śgy pedig bemegy a lendkerek ny¨Şl¨˘saiba ¨Śs a vascs02 v¨Śg¨Śn pedig egy 30 as csavar van amit elkezdek tekerni . Ez olyan "ha t02rik ha szakad"
lekell hogy gyere szersz¨˘m . Elneveztem m¨˘jkr¨Śm bont¨Žnak ¨Śs egy ¨Śv m¨˛lva m¨˘r piacon lessz . 9ý1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!