Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lemerült az akkumulátorom?

Lemerült az akkumulátorom?

Figyelt kérdés

Nem indul az autó, hallom indításkor, hogy valami működne de elhalványodik az egész műszerfal és nem indul...

Nemrég vettem használtan és már 2x is előfordult, hogy nem indult csak miután állni hagytam, de most semmi.

Bezárni sem tudom, nem történik semmi ha megnyomom a kulcson a zárást, eddig villogott kettőt a fényszóró es bezárta magát. És a rádió sem kapcsolódik be, ha gyújtásba teszem.

Lehetséges, hogy az akkumulátor merült le? Vagy valami komolyabb baja van? Látszólag még az eredeti régi van benne...

Előre is köszönöm a segítséget :)

2016. aug. 7. 10:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Aha, elég valószínű, hogy az akkumulátor halt meg
2016. aug. 7. 10:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Gatya az aksi.Ha sikerülne feltölteni,vagy kérni egy használhatót a szomszédtól,hogy beindítsd,akkor rá kell mérni járó motornál a töltésre.Ha 14 voltot mérsz járó motornál akkor aksi,vagy valami leszívja a feszkót.Ha csak az aksi feszkót méred járó motornál,akkor töltés hiba.AZ is lehet ,hogy valamelyik fogyasztó meríti le.Először az első kettőt ellenőrizd le.
2016. aug. 7. 11:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Tedd felmtölteni 10-12órára, ha megint lemerül akkor kuka.
2016. aug. 7. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!