Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson s50b 60/5-ös henger?

Simson s50b 60/5-ös henger?

Figyelt kérdés
Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy mennyire érné meg ez a henger? És, hogy tényleg nem kell-e átalakítani a blokkot. A választ előre is köszönöm.

2016. aug. 5. 15:22
 1/7 A kérdező kommentje:
2016. aug. 5. 15:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha erősebb motort akarsz, akkor inkább csinálj egy jogsit és vegyél egy rendes motort.
2016. aug. 5. 16:09
 3/7 anonim ***** válasza:

És csak, hogy hozzá is szóljak.

Mielőtt esztelen és értelmetlen tuningolásokba kezdenél először megtanulhatnád a kétütemű motor működését. Ha teljesítményt akarsz kivenni a motorból, akkor rossz helyen tapogatózol.

2016. aug. 5. 16:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Jól írják a hozzászólók.

Ha motorozni akarsz, vegyél nagymotort.

Százszor leírtam már, sőt több ezerszer olvastam másnál:

A Simson nem 80-100km/h-s sebességre lett tervezve. Ki lehet hozni belőle a 140km/h-s végsebességet is, de beleforgatsz legalább 300ezret mire lesz egy instabil, túlfúrt, idejétmúlt "motorod" mely vetekszik a kávédarálók hangjával, miközben szétesik alattad a váz 120-nál.

2016. aug. 5. 20:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezért imádom a gyakori kérdéseket nem azt kérdeztem amit leírtatok... Nyilván fogok venni nagymotrot de még 2 év amire leteszem az a2-t. Addig marad a simson (mert arra van jogsim).
2016. aug. 5. 22:10
 6/7 joco5582 ***** válasza:

Jó ez a henger, de csakis nyomatékos verzióban. A 3 sebesség miatt nagyot esik a fordulatszám. Szerintem beszélj a sráccal, mert a meglévő hengeredet is meg lehet így csinálni. Akkor olcsóbb lesz. Ha ő nem vállalja tudok privátba ajánlani mást aki megcsinálja.

Gondolj majd még a karbira, erre a torokátmérőre már egy Amalt illik rakni. Tudom van bvf, dellorto stb, de jobban kijössz az Amallal.

Azt meg hogy megéri-e eldöntöd magad. Szép lenne egy felújított főtengely is, meg olyan szerelő aki nem csavarhúzóval feszegeti szét a blokkot. Tudja mi a nyomatékkulcs és a henger tömítéskészlettel pontosan beállítja a vezérlést. Aztán kell valaki aki a karbit beállítja súber és fúvóka készletből. Itt az emberek 90%a elvérzik, mert a 2őt csavarunk az alapjárati csavaronnál megáll a tudomány

2016. aug. 6. 07:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) ilyen karbi allitast meg blokkot szethuzni azt megtudom csinalni majd a fotengely ujitasba kell segitseg de lesz ismerosoM aki megtudja csinalni. Megy a zold kesz
2016. aug. 6. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!