Hogyan mehetnék már végre át a forgalmi vizsgán?
Figyelt kérdés
Harmadszorra is megbuktam. Először rögtön a vizsga elején aztán kétszer a 40. perc után. A második alkalommal pirosra váltott a lámpa mire beértem a kereszteződésbe, a harmadiknál meg egy másik kereszteződésben az úttorkolatnál ketté vált az út, de nem vettem észre és balra kanyarodásnál a jobb szélről indultam ki, pedig még le is esett, hogy valami nem stimmel, de egyszerűen nem tudtam lereagálni. Már totálisan retardáltnak érzem magam. Nagyon szégyenlem, hogy nem tudok megszerezni egy szerencsétlen jogosítványt, holott funkcionális analfabéták is kocsival rohangálnak... Az autót amúgy magabiztosan irányítom. A jármű technikai kezelése nem vonja el a figyelmem, úgy érzem "hozzám nőtt", persze azért van még min dolgozni bőven. Aztán jönnek ilyen bugyuta dolgok és elrontom a vizsgát. Mit tegyek? :(2016. aug. 3. 13:25
11/17 anonim válasza:
Lehet hülyén hangzik, de sokat segítenek a számítógépes játékok. Én pl ETS2-ztem egy jo ideig és ha hiszed ha nem segít. 1 hónapja van meg a jogsim, de az elejétől mindenki azt mondja, hogy ugy vezetek mint akinek legalább 10 éve megvan. Na jó nem abban segît,h uralni tudd az autót, hanem a gondolkodásban, teknikában.
12/17 A kérdező kommentje:
Aham igen abban biztosan segít, hogy jobban érezd az autót. Nálam sajnos az a baj, hogy nem jól mérem fel a forgalmi helyzetet. Azért köszönöm. Megpróbálom.. Biztosan nem árt! ;)
2016. aug. 3. 18:08
13/17 anonim válasza:
9: Éreztem hogy valaki aki gyenge szövegértésből, be fogja nézni azt a mondatod, és megtörtént... Kérlek olvasd el újra és akár szavanként rágd meg azt a mondatot! Ha még azután is fenntartod a véleményedet, akkor keress meg privátban, szívesen elmagyarázom neked.
14/17 A kérdező kommentje:
:) Igen megvan... Fordítva gondoltad. :D Kicsit kapkodva olvastam... Közben néztem gameplayet. Azért értelmeztem félre mert nem tudtam, h az Euro Truck Simulátorrol beszélsz. zZt hittem valami autóversenyzős abból meg nem tanulsz meg semmit a forgalomról... Amúgy töltöm már... :) Köszi! ;)
2016. aug. 3. 20:15
15/17 anonim válasza:
Még van a city car driving amiben városban mész, figyeli a játék ha index nélkül váltasz sávot meg hasonlók, csak ezt elég nehéz müködőképeset torrentezni.
16/17 anonim válasza:
Akkor egy jó tanács szemüveghez: ha megcsináltatod, és kész van, 3-4 napig ne ülj autóba. Nekem távollátó szemüvegem van, egész nap hordom, és mindig, mikor új szemüveget csináltatok iszonyatosan szédelgek benne, és eleinte el is mosódnak a dolgok, pár nap kell, mire a szemem megszokja. Én azt mondanám, hogy ha csak vezetéshez veszed is fel, de amíg nem szoktad meg, addig rendszeresen viseld.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2016. aug. 6. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!