Miért tiltják az első ablakok fóliázását az autóknál?
Figyelt kérdés
Ennyi erővel a napszemüveg viselését is tilthatnák az az autóban.2016. júl. 30. 13:34
2/8 anonim válasza:
Mert este nem látnál lóf.aszt sem.
Este a napszemüveget sem veszed fel
3/8 anonim válasza:
Mert este semmit nem látnál és sokszor volt már ebből baleset. A napszemüveget meg nyilván nem veszed fel este. Én szemüveges vagyok alapból és elég irritál ha szemembe süt a nap vagy nagyon erős a fény. Ezért is csináltattam fényre sötétedő szemüveget hogy ne legyen gond, vezetésnél sem zavar éjszaka ha valaki szemembe refizik akkor picit elsötétül de utána egyből látok mindent és mégsem zavarja a szemem.
4/8 anonim válasza:
A napszemüveg hatáson túl, még az is zavaró, hogy nem látod a versenyzőt... bár néha jobb is lenne.
5/8 anonim válasza:
Csak a napszemüveget azt leveszed ha nem kell, de a fólia az ott marad, igen, este is...
6/8 anonim válasza:
Nem az esti kilátással van a gond.
Hanem a belátással. A rendőrök úgy akarják, hogy be lehessen látni az autóba, hogy ki vezeti, meg ilyenek.
Biztonsági oka is van, baleset esetén gyakorlatilag a jól fóliázott ablakot be sem lehet törni. Ami akadályozhatja az utas vagy a sofőr mentését. Bár hátul is gond ez, meg a másik dolog, hogy sokan tesznek ilyen max 20%-os fóliákat előre is, vagy akár a szélvédőre is. Ezek is védenek a naptól, UV sugárzástól, vagy akár éppen egy tolvajtól, aki be akarja törni az ablakot.
7/8 anonim válasza:
Úgy van, a rendőr be akar látni. Ennyi.
8/8 anonim válasza:
Én is be akarok látni. Pontosabban keresztül látni, mert amikor kanyarodnék ki jobbra, te pedig paraszt módon behúzódsz mellém, ohgy ne lássam a balról érkezőket, na akkor jól jön, ha a krumpli fejed mellett még látok egy keveset a forgalomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!