Milyen autót vásároljak?
Figyelt kérdés
Esedékes lett az autó vásrlás és szeretnék venni de nem tudom milyet vegyek. Olyan autót szeretnék amiben el lehet rendesen férni (198 cm vagyok) nem eszik túl sokat (max 6-7l) és legalább 100le és persze ne kerüljön milliókba a fenntartása és ez mind belefér a 2500euros keretembe. Szerntetek melyik autó nekem az ideális? Milyen motorral?2016. júl. 29. 13:15
11/13 anonim válasza:
Lehet, hogy nem szép a mondeo belseje de tágas és kényelmes is. A Golf IV nagyon kicsi, én az 170 centimmel alig férek el benne. Amiket leírtál azok közül inkább Volvo s60, Mazda 6, Vectra C vagy Skoda Octavia. Volkswagen nem nagyon éri megm
12/13 anonim válasza:
11-es, te ugye nem ültél Golf IV-ben még?
VW nem éri meg, de az Octavia igen? Grat.
Egyébként Mondeo nem rossz választás, de csak benzinesben
13/13 anonim válasza:
#12 vezettem már Octaviat és Golf IV-et is. Nekem az Octavia sokkal jobban bejött. Nagyobb, tágasabb, kényelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!