Miért nem gyorsul?
Figyelt kérdés
Van egy 50es yamaha aeroxom es eddig kulonosebb gond nem volt vele. Regebben volt benne egy polini tuning, de az ki lett szedve. Eddig 25-30ig kicsit lassabban es nehezebben gyorsult, de onnan elkezdett mindig huzni es porgott kemenyen 100ig. Most azonban mikor teletankoltam, mentem vele egy kort es alig birt menni. 30-40ig is nagy nehezen ha felgyorsult es az volt a max sebesseg. Ha lelassulok all lefele egybol. Egesz nap jartam vele tegnap, volt amikor regi erore kapott es 40-45korul elkezdett huzni ugyan ugy, de mikor lelassultam 15-20ra megint ugyan ugy volt minden.. mi lehet a gond ?2016. júl. 28. 15:33
1/1 anonim válasza:
Kezdd azzal, hogy kitakarítod a karbit, aztán a légszűrőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!