Miért van az hogy nem úgy gyorsul a kocsim mint ezelőtt?
Automata váltós kocsiról van szó.Nem volt a gyorsulásával semmi baj addig amíg el nem vittük egy kipufogószerelőhöz aki a teljes kipufogót kicserélte
Onnastól kezdve két dolgot vettem észre:
1: Jobban kell nyomnom a gázpedált ahhoz hogy gyorsuljon
2: Eddig álló vagy lassú menetből ha jobban rányomtam a gázt akkor úgy ment mint a golyó,viszont most ha ilyet csinálok akkor csak annyit lehet hallani hogy küzködik és csak később gyorsul valamennyire. Ha viszont menet közben csinálok ilyet amikor már kb 30-al 40-el megyek akkor nincsen különösebb gond a gyorsulással de nem úgy gyorsul mint ezelőtt
A kipufogó csövet ha eldugaszolom akkor a motor nem áll le pedig elvileg le kéne hogy álljon,ráadásul alul a kocsi közepén lehet hallani hogy szelel a kipufogócső ha eldugaszolom hátul a kipufogócsövet
Tehát a kérdésem a következő: A szerelő cseszett el valamit vagy a sebességváltóval van a gond?Azt még mellékesen megjegyezném hogy a kocsim ezelőtt halk volt olyan szinten hogy ha elmentem valaki mögött akkor nem is hallotta meg,de most jóval hangosabb.Én arra tippelek hogy a szerelő rontott el valamit,meg ugye azt hallottam hogy így emiatt nőhet a fogyasztás és csökkenhet a teljesítmény
Köszönöm szépen a segítséget!
Az én kocsim egy nagyon csendes volt viszont úgy ment mintha ágyúból lőtték volna ki.Most meg hangosabb és ha jobban megnyomom a gázt akkor csak kínlódik de jelentősen nem gyorsul.Fájó szívvel nézem hogy mi lett belőle.Azért ezt mondhatta volna a szerelő.Mindegy oda többet biztosan nem megyek többet,ahogy csak tehetem megszabadulok ettől a vacak kipufogótól,nem akarom hogy feleslegesen terhelődjön a motor emiatt,mert egyébként így is jól gyorsul de jobban kell nyomni a gázt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!