Rozsdásodik az üzemenyag tartály. Mivel tudnám kiűzni belőle a rozsdát?
Új tank a legtisztább,avagy flex,új lemez,hegesztő.
Avagy szereld ki a tankot,dugaszold le ,rozsdamarós (higított) vízzel töltsd fel,legjobb 1-2 napot állni hagyni,hogy amennyire lehet megszedje a szemcséket.
Ereszd le,fújasd ki ,öblítsd át sima vízzel 1-2x,szárítsd ki,kend meg rozsdaátalakítóval,majd öblítsd ki ,és mosd át benzinnel.
Szerintem a csavarok, egy kis benzin hígító tökéletesen elég lesz. Tehát dugózd le a tankot. Rakj apró csavart szeget a tankba egy kis hígítóval, benzinnel ami van otthon, és kezd el rázni úgy fél órát. A szögek csavarok leszedik a rozsda nagy részét, amit utána többszöri mosással ki tudsz szedni belőle. Mindettől függetlenül egy nagy áteresztőképességű szűrőt vegyél a benzincsőre. Ne a 100ft-os Simsont. Az mindig eldugul. Valami nagy motorét vagy robogóét.
Remélem segít
Cola is megoldás,de én nem hiszek benne,rozsdamaró+víz.
Bár vannak akik ilyen nagy vegyületekbe hisznek.
a rozsdamaró is csak ésszel használlható, a tetejében pedig veszélyes. Inkább Pepsi, vagy coca cola ezek a alegjobbak. Ha nem hiszel bennük rakj egy kis pohárba rozsdás lemezt öntsd fel kólával, majd várd ki mi lesz belőle.
Én a rozsdamarónak nem mernék 2 napot hagyni.
#6-os
A cola nem hit kérdése. Mint írták, próbáld ki. Mi a műhelyben csak ezt használjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!